DS 11 desembre | 21.30 H

LOS ZIGARROS

Obertura portes: 21:00 H
Anticipada: 18 €
Taquilla: 22 €

Los Zigarros van arrencar 2020 amb una nova fita irrepetible en la seva carrera com a banda. Després de coronar els charts de vendes amb els seus anteriors treballs discogràfics, recórrer el país de gira amb més de 300 dates de gira amb els seus discos, o telonejar als Rolling Stones a Barcelona al seu pas per Europa, la banda va arrencar l’any amb un dels xous més espectaculars que han pogut protagonitzar al costat dels seus seguidors. Dues dates consecutives SOLD OUT, en directe des del Circo Price de Madrid, i acompanyats tots dos dies de les més grans estrelles i icones del Rock: Fito Cabrales, Carlos Tarque, Leyva, Ariel Rot, Aurora García, Carlos Raya i Ángel Wolf. Tot immortalitzat en un CD/DVD en directe per al record, titulat “¿Qué demonios hago yo aquí?” Directe des de Madrid”
(Universal. Novembre 2020)

ATENCIÓ!

El concert és assegut i cadascú té una localitat assignada amb distància entre grups de compra. Les localitats s’assignaran per ordre de compra.

Si voleu estar en grup durant el concert (fins a un màxim de 10 persones), és imprescindible que feu la compra de les entrades de tot el grup de manera conjunta en una mateixa operació.

Si feu la compra de les entrades per separat, no serà possible que estigueu junts.

En el moment d’entrar a l’espectacle se us indicarà el vostre emplaçament.

Es recomana la compra anticipada online. En qualsevol cas, el pagament a taquilla haurà de ser amb targeta.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

 • L’esdeveniment es celebrarà mantenint les distàncies de seguretat requerides en la fase que ens trobem en el moment de la realització.
 • És obligatori assistir amb mascareta.
 • Per tal d’evitar possibles aglomeracions a l’entrada del recinte l’obertura de portes es realitzarà com a mínim mtija hora abans de l’inici. Recomanem assistir amb el temps suficient.
 • L’esdeveniment és amb seient. L’organització assignarà una cadira a cada espectador.
 • En cas que vulgueu seure amb altres persones és imprescindible que compreu totes les entrades juntes en una sola operació.
 • Així mateix, la sortida del públic, al final dels concerts, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.
 • Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom.
 • Al comprar l’entrada l’espectador es compromet a complir les normatives i protocols establerts.
 • L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que aquestes normatives no siguin complides per l’espectador.
 • Recomanem rentar-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu en el mateix recinte.
 • Recomanem fer els pagaments amb targeta.