DS 11 desembre | 22.30 H

LOS ZIGARROS

Obertura portes: 22:00 H
Anticipada: 18 €
Taquilla: 22 €

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

A partir d’ara tots els concerts i sessions de música de La Mirona seran a peu dret i sense distàncies a l’interior de la sala. Per accedir al recinte caldrà mostrar el certificat Covid que trobareu a l’APP de la Meva Salut. Aquest certificat mostra la vostra situació vacunal. Si no teniu la pauta completa aquest certificat també mostra si heu fet una prova PCR o test d’antígens dins el temini i format que es requereix. A l’accés d’entrada es verificarà el vostre passaport: llum verda es permet l’entrada; llum vermella no podreu entrar. Caldrà portar la mascareta tota l’estona excepte en el moment de beure.

  • Podeu descarregar el vostre certificat des de l’aplicació de La Meva Salut i verificar-lo a verificacovid.gencat.cat
  • Si feu un test d’antígens o PCR aquest ha d’estar validat i aparèixer dins la vostra APP de La Meva Salut.
  • Podeu fer els vostres tests d’antígens o PCR al llistat de centres homologats: https://bit.ly/30rWozF
  • Cal portar el DNI original en el moment d’accedir al recinte. No es podrà entrar amb cap duplicat.

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

Los Zigarros van arrencar 2020 amb una nova fita irrepetible en la seva carrera com a banda. Després de coronar els charts de vendes amb els seus anteriors treballs discogràfics, recórrer el país de gira amb més de 300 dates de gira amb els seus discos, o telonejar als Rolling Stones a Barcelona al seu pas per Europa, la banda va arrencar l’any amb un dels xous més espectaculars que han pogut protagonitzar al costat dels seus seguidors. Dues dates consecutives SOLD OUT, en directe des del Circo Price de Madrid, i acompanyats tots dos dies de les més grans estrelles i icones del Rock: Fito Cabrales, Carlos Tarque, Leyva, Ariel Rot, Aurora García, Carlos Raya i Ángel Wolf. Tot immortalitzat en un CD/DVD en directe per al record, titulat “¿Qué demonios hago yo aquí?” Directe des de Madrid”
(Universal. Novembre 2020)