Divendres 27 setembre

TARQUE Y LA ASOCIACIÓN DEL RIFF

MIROROCK


Obertura portes: 20:00 H
Inici actuació: 22:45 H

Preu llançament 25 €
Anticipada: 28 €
Taquilla: 32 €

Fins al 15 d’abril adquireix les teves entrades a preus reduïts!


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un pare/mare o tutor legal que també es fa responsables d’altres menors.

TARQUE Y LA ASOCIACIÓN DEL RIFF

TARQUE presenta el seu nou disc “Volum 2” (Warner Music. Octubre 2023). El seu segon àlbum és un disc explosiu, instintiu, cru i honest, que colpeja directe al pit. No és només un retorn, també és una continuació, un punt de partida i una promesa de futur.

Una carrera d’èxit avala la trajectòria de MClan i de Carlos Tarque, el seu carismàtic vocalista i frontman, que 5 anys després reprèn el seu projecte en solitari per a iniciar una nova aventura. Cal subratllar el paper de Carlos Raya en el projecte com a productor i coautor de tots els temes.

En directe, al costat de Carlos Tarque, podrem veure i escoltar una de les bandes més contundents que es pot reunir avui dia en el panorama del rock en castellà (autodenominada “La Asociación del Riff”), sent els músics que han pres part en la gravació del disc que presenten (Carlos Raya, Eduardo Giménez “Coki” i Iván González “Chapo”).

Concert

Artistes que participen al Mirorock:

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials