DV 27 DESEMBRE | 22.30 H

BROTHERS IN BAND

OBERTURA PORTES 22:00 H
ANTICIPADA 25 €
TAQUILLA 30 €


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

La banda gallega bROTHERS iN BAND, fundada el 2008, és reconeguda internacionalment com el millor grup d’homenatge a Dire Straits. En l’actualitat presentem un concert nou espectacle, “aLCHEMY dIRE sTRAITS Re-Live”, una producció ambiciosa i cuidada que va traslladar al públic al famós directe que la banda anglesa va gravar al Hammersmith Odeon de Londres en 1983 i va ser publicat l’any següent.

Treinta i cinc anys després, bROTHERS iN BAND reviu aquesta obra amb la mateixa formació, repertoris, atmosfera, vestuari i tots els seus detalls que han calat a la memòria col·lectiva de diverses generacions de fans del grup que va liderar Mark Knopfler. Un llarg recorregut per la seva borsa i la seva banda han girat, a més d’Espanya, per Alemanya, França, Luxemburg i Portugal, destacant des dels seus inicis per la seva fidelitat a la recreació de les diferents etapes de la banda britànica (un altre dels seus gires bautizaron como “The Very Best of dIRE sTRAITS”). Sirvan de l’exemple de les paraules de Guy Fletcher, teclista de Dire Straits i Mark Knopfler des de 1983 fins a l’actualitat, qui transporta els gallegos va dir: “Creí que era una grabación nuestra”.