LOS SECRETOS

Divendres 14 febrer

LOS SECRETOS


Obertura portes: 21:00 H
Inici actuació: 22:00 H

Anticipada: 35 €

Autorització menors d’edat

Uns SECRETOS renovats

Aquest 2024 ha començat d’una manera immillorable pel mític i incombustible grup madrileny Los Secretos.

El 15 de gener estrenaven al teatre Nou Apol·lo de Madrid el seu musical A Tu Lado, amb 3 dates més totes elles amb un sold out absolut i un èxit sense precedents.

El públic i la premsa s’han rendit a aquest teatre musicalitzat, com ells mateixos el denominen, obtenint un dels triomfs més absoluts de tota la seva carrera.

Brillant, emotiu i elegant, aquest musical s’obre ara pas per diferents ciutats d’Espanya com ara Bilbao, Mallorca, Alacant, Saragossa, Múrcia, Gijón, Sevilla, la Corunya, València, Pamplona, Càceres…. I així contínuament fins a finals del pròxim 2025 esgotant entrades en cada ciutat.

Però els projectes de Los Secretos no s’atenen tan sols al musical, sinó que amb la força i energia que els caracteritza, l’aniran compaginant amb la seva gira habitual i incansable de concerts durant tot aquest 2024 fins a tancar l’any com no podia ser d’una altra manera al Wizink Center de Madrid el pròxim 27 de desembre.

A més prometen al setembre un nou àlbum d’estudi esperat per tots els seus fans.

Uns Secretos totalment renovats, plens d’energia i passió, que ens ofereixen un nou espectacle al costat del seu saber estar de sempre en els escenaris envoltats de l’afecte del seu públic incondicional que enguany els segueix més que mai.

Dues cares d’una mateixa moneda de la mà del gran Alvaro UrquijoRamón Arroyo, Jesús Redondo, Santi Fernández, Txetxu Altube i Juanjo Ramos un any més i el que queda.

Aquest 2024 promet ser un dels anys més especials per a la banda i sobretot per a tots aquells que els seguim.

Concert

Busca el teu concert a la nostra programació!

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials