bROTHERS iN bAND

Tribut a dIRE sTRAITS

Dissabte 05 octubre

bROTHERS iN bAND

Tribut a dIRE sTRAITS


Obertura portes: 20:30 H
Inici actuació: 21:00 H

Preu llançament 28 €
Anticipada: 32 €
Taquilla: 38 €

Autorització menors d’edat

bROTHERS iN bAND – The Very Best of dIRE sTRAITS – European Tour 2024

 bROTHERS iN bAND ha recorregut amb l’espectacle «The Very Best of dIRE sTRAITS» Països Baixos, Alemanya, França, Portugal, Luxemburg i Espanya transportant en la seva particular màquina del temps a través d’un seleccionat, acurat i ampli repertori que pertany ja a la memòria col·lectiva de diverses generacions, sent reconeguts a nivell europeu pel públic com un dels millors shows homenatge a dIRE sTRAITS de l’actualitat.

bROTHERS iN bAND recrea i reviu en aquest espectacle les diferents etapes i formacions de la desapareguda banda fundada per Mark Knopfler, David Knopfler, John Illsley i Pick Withers, amb un set list que abasta des dels inicis en 1977 fins a la seva dissolució a principis dels anys 90.

A «The Very Best of dIRE sTRAITS», bROTHERS iN bAND repassa el més destacat de la banda britànica en un xou que reviurà des del so net i cristal·lí de Down to the Waterline, l’antològic Money For Nothing, passant per clàssics com Sultans of Swing, Telegraph Road, Romeu & Juliet, Tunnel of Love o Lady Writer, i revisitant joies com News, Why Worry, One World, It Never Rains i molts altres més.

Si la guitarra i veu de Mark Knopfler han estat fonamentals en dIRE sTRAITS el mateix passa amb Angelo Fumarola. La seva veu, la seva expressivitat i la seva espectacular forma de tocar la guitarra ens mostren al Mark Knopfler d’una època passada que ja no tornarà, aquell que ens portava de la mà amb melodies que ja formen part de la memòria col·lectiva, aquell que ens deixava sorpresos amb la velocitat de les seves mans i la seva tan personal forma de tocar la guitarra. No menys important és la banda que acompanya Angelo Fumarola, un grup de reconeguts músics de primer nivell que interpreten i recreen amb extrema fidelitat i altíssim nivell l’extens repertori de dIRE sTRAITS.

Viu l’autèntica experiència dIRE sTRAITS amb bROTHERS iN bAND!

Concert

Busca el teu concert a la nostra programació!

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials