LOS ZIGARROS · SUSAN SANTOS · THE ROCK’N’ROLL BROTHERS · SUASI

MIROROCK

Dissabte 28 setembre

LOS ZIGARROS · SUSAN SANTOS · THE ROCK’N’ROLL BROTHERS · SUASI

MIROROCK


Obertura portes: 19:00 H
Inici actuació: 19:30 H

Preu llançament 25 €
Anticipada: 28 €
Taquilla: 32 €

Fins al 15 d’abril adquireix les teves entrades a preus reduïts!

Autorització menors d’edat

SUASI

Aquest 2024 es compleixen 15 anys de SUASI, per això ho volem celebrar amb com ha de ser amb 2 concerts especials, 2 concerts de celebració, un a Catalunya i un altre a Mallorca.

SUASI ha anat evolucionant amb el pas dels anys tant en components de la formació com en les cançons que formen part de l’univers de Pep Suasi i els seus.

SUASI és un col·lectiu d” amics i grans músics que volen continuar fent el més els agrada, tocar en directe i fer discos sense passar per cap filtre. Només és rock però mos agrada.

L’any 2009, Pep Suasi va començar la seva carrera en solitari amb el disc Suasi, un EP amb quatre cançons pròpies volent seguir fet camí amb el que més li agrada, fer música.

Aquests 15 anys venen acompanyats de 6 discs on en cada un, SUASI es despulla mostrant el seu moment vital i musical.

15 anys són un bon motiu de celebració i els dos concerts que oferiran descarregaran el millor de la seva carrera.

SUSAN SANTOS

La cèlebre guitarrista i cantautora espanyola SUSAN SANTOS es complau a anunciar el llançament del seu nou àlbum d’estudi “Sonora” el 5 d’abril de 2024.

“Sonora” és el sisè àlbum d’estudi de Santos. El títol de l’àlbum resumeix l’ambient general
que es respira en les vuit cançons. Encara que cadascuna de les pistes de l’àlbum varia en estil,
totes comparteixen un fil conductor: el desert. “Sonora” és el primer amb el qual Santos s’identifica plenament en més d’un sentit. L’àlbum és divers i abasta estils de guitarra que van del western a la psicodèlia.

LOS ZIGARROS 

LOS ZIGARROS presentaran el seu nou disc “Acantilados” (Cultura Rock Rècords. Octubre 2023). El seu cinquè disc (quart d’estudi) ha estat gravat a l’Estudi Uno de Colmenar Viejo (Madrid) sota la producció de Leiva.

La banda valenciana presentarà el seu irresistible directe en els concerts de la “Gira Acantilados”, ampliant les fronteres del seu so sense perdre l’essència del R’n’R que els identifica.

THE ROCK’N’ROLL BROTHERS

El quartet de Begur THE ROCK’N’ROLL BROTHERS es dediquen a destrossar tots els hits del rock’n’roll clàssic dels anys 50 i 60 de mites com Jerry Lewis, Chuck Berry, Little Richards, Carl Perkins, Johnny Chas…

Concert

Busca el teu concert a la nostra programació!

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials