TARQUE Y LA ASOCIACIÓN DEL RIFF · MOJOTHUNDER · LA PERRA BLANCO · LLUÍS FIGUERAS & THE DEMONS

MIROROCK

Divendres 27 setembre

TARQUE Y LA ASOCIACIÓN DEL RIFF · MOJOTHUNDER · LA PERRA BLANCO · LLUÍS FIGUERAS & THE DEMONS

MIROROCK


Obertura portes: 20:00 H
Inici actuació: 20:30 H

Preu llançament 25 €
Anticipada: 28 €
Taquilla: 32 €

Fins al 15 d’abril adquireix les teves entrades a preus reduïts!

Autorització menors d’edat

LLUÍS FIGUERAS & THE DEMONS

LLUÍS FIGUERAS & THE DEMONS es gesta el 2018, després d’anys amb grups i projectes molt diferents. Aquest setembre presentaran el nou disc “La Follia”, gravat als estudis El Local de Girona. Un treball que en certa manera continua el camí a partir d’on el van deixar amb el disc anterior, composicions pròpies que es mouen pel rock, sempre amb aires blues, psicodèlia.

El grup es mou i beu de nombroses fons de la música d’arrel americana. El blues, per descomptat, però també la psicodèlia, el rock i fins i tot el country o americana. És com si les composicions partissin del blues per acabar arribant a algun altre territori sonor, sempre amb ànims de sorprendre i de trencar amb idees preconcebudes.

MOJOTHUNDER

MojoThunder és un quartet de rock and roll de Kentucky que barreja com pocs el high-energy amb les harmonies meridionals per a crear el que ells anomenen ‘southern alternative’, que tant es decanta pels sons meridionals més clàssics com pel rock de guitarres, el feeling del blues, la psicodelia i fins i tot els himnes d’estadi.

El seu àlbum de debut Hymns from the Electric Church” va ser puntuat amb un 9 sobre 10 en el prestigiós Classic Rock Magazine, que va dir d’ells: “recorden immediatament als Black Crowes de l’època de ‘Shake Your Money Maker’, al swing i el hard rock de The Georgia Satellites i al colpeig rítmic de blues d’AC/DC.”

Una banda independent i treballadora que mai repeteix el mateix concert dues vegades. De la gent per a la gent, com el rock n’ roll hauria de ser. Pura energia positiva per a nits sense fi.

TARQUE Y LA ASOCIACIÓN DEL RIFF

TARQUE presenta el seu nou disc “Volum 2” (Warner Music. Octubre 2023). El seu segon àlbum és un disc explosiu, instintiu, cru i honest, que colpeja directe al pit. No és només un retorn, també és una continuació, un punt de partida i una promesa de futur.

Una carrera d’èxit avala la trajectòria de MClan i de Carlos Tarque, el seu carismàtic vocalista i frontman, que 5 anys després reprèn el seu projecte en solitari per a iniciar una nova aventura. Cal subratllar el paper de Carlos Raya en el projecte com a productor i coautor de tots els temes.

En directe, al costat de Carlos Tarque, podrem veure i escoltar una de les bandes més contundents que es pot reunir avui dia en el panorama del rock en castellà (autodenominada “La Asociación del Riff”), sent els músics que han pres part en la gravació del disc que presenten (Carlos Raya, Eduardo Giménez “Coki” i Iván González “Chapo”).

LA PERRA BLANCO

 LA PERRA BLANCO coneguda com la nova Reina del Rockabilly (així l’esmenta la revista britànica “Rock’n’roll U.K Magazine”) està revolucionant el rock’n’roll musical a Espanya i Europa.
Alba Blanco està trencant les regles d’un món d’homes, tocant la guitarra i cantant amb una ira i una energia similar a la Bomba d’Hiroshima, salta i baixa per l’escenari recolzada pel contrabaixista més salvatge (Guillermo Gonzalez del Campo), i un gran bateria (Jesús López Benitez) que et faran ballar fins a caure a terra.

Aquesta banda és la banda de rock’n’roll més demandada del moment a Espanya, portant la música d’arrel com el rock’n’roll, blues, country a un escenari actual, tocant per a tot tipus de públic; La Perra Blanco no té límits i estan adquirint cada cop més fama, mentre acosten la música d’arrel a les generacions més joves.

Concert

Busca el teu concert a la nostra programació!

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials