ZOMBI PUJOL + TERRA STERCORE

FESTIVAL IN-SOMNI

Divendres 07 juny

ZOMBI PUJOL + TERRA STERCORE

FESTIVAL IN-SOMNI


Obertura portes: 21:00 H
Inici actuació: 21:30 H

Anticipada: 8 €
Taquilla: 12 €

Autorització menors d’edat

ZOMBI PUJOL

La seva música és sanadora, reparadora i semicurativa! I a més, vénen a presentar el seu nou disc “Imbecil·litat tàctica” en explosiva exclusiva! I es que els Zombi Pujol es van formar el 2012, procedents de grups com Budellam, Antidogmàtikss, Afganistan Yeyes, (el millor de cada casa!) Des de llavors han anat gravant cançons de protesta, de joia i dansa nihilista i macabra. Han tocat a totes mena de tuguris, antrus, garatges i escenaris fets de palets mig podrits, i no s’han presentat mai a cap concurs perquè no tenen prestatgeries on posar els “premits” expliquen… De la Roca del Vallès arriba la mediocritat, el putamerdisme i el marranisme de pati d’escola!

TERRA STERCORE

Power trio d’extrem rock originari de Banyoles, nascut de les granges més brutes de la Catalunya oblidada.  Tan sols dos anys de recorregut pero contant amb nombrosos concerts tant a nivell nacional com internacional  a les seves esquenes, Terra Stercore inicia la seva nova gira “Rotten Tour 2024” Amb un directe divertit pero contundent, aquests joves músics absents de virtuosisme volen deixar sense son a tot aquell/a que l’escolti.
So agressiu, ritmes contundents, males pintes i cançons en més de cinc idiomes diferents. Això i molt més és el que pot oferir Terra Stercore.

 

Concert

Busca el teu concert a la nostra programació!

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials