LA CLIKA

Funció matí

Dimarts 28 maig

LA CLIKA

Funció matí


Obertura portes: 11:30 H
Inici actuació: 12:00 H

Anticipada: 5,5 €

VENDA D’ENTRADES A PARTIR DEL DILLUNS 8 D’ABRIL A LES 20H.

Les menors de 5 anys tenen l’entrada gratuïta sempre que no ocupin una localitat. 

Autorització menors d’edat

CANTATA LA CLIKA

La Clika és un projecte que va néixer de la inquietud de la Xarxa de Cases de la Música per eliminar les barreres econòmiques i socials d’accés a l’educació musical original i interactiva.

Aquest projecte socioeducatiu sense afany de lucre que té l’objectiu d’enfortir l’ensenyament artístic a l’educació pública, connectar la mainada amb la cultura i promoure l’ús del català i valors universals com l’autoestima, la diversitat, el respecte, la sostenibilitat, la igualtat, l’amistat…

L’univers narratiu que envolta una colla d’amigues és el fil conductor de totes les iniciatives del projecte. La Clika està formada per nou personatges: l’Aissatou, l’Aran, la Lola, la Mel, en Massin, en Roc, la Reel, la Shui i en Tomàs que comparteixen aventures a l’escola i al barri.


Dimarts 28 de maig – Funció matí 12h
: Escola la Sínia, Escola Pere Rosselló, Escola Malagrida d’Olot, Escola Verntallat, Escola Llagut i IE Greda.

Dimarts 28 de maig – Funció tarda 16h: Escola Pompeu Fabra, Sant Esteve de Guialbes, IE Salvador Vilarrasa, Escola Rocalba, Cor de Maria, Escola Mas Masó i Fedac Pont Major.

Dimecres 29 de maig – Funció matí 12h: Escola Pla de Dalt, Escola Sant Jordi (St.Jordi Des.), Escola Sant Jordi (Maçanet), Escola Volcà Bisaroques i Escola Santa Fe.

Dimecres 29 de maig – Funció tarda16h: Escola Castanyer, Escola Pericot, Escola l’Entorn, Escola Carrilet i La Bòbila de Les Preses.

Dijous 30 de maig – Funció matí 12h: Pla de l’Ametller, Escola Els Terraprims, Escola Sant Andreu, Escola Llevantí de Mar, Escola La Vall del Terri, Escola Montjuïc i Escola Vedruna Girona.


Durada aproximada: 50 – 60 minuts

Concert

Busca el teu concert a la nostra programació!

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials