MIGUEL CAMPELLO

Dissabte 18 maig

MIGUEL CAMPELLO


Obertura portes: 21:00 H
Inici actuació: 21:30 H

Anticipada: 25 €
Taquilla: 30 €


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un pare/mare o tutor legal que també es fa responsables d’altres menors.

Miguel Campello presenta un concert especial on ens mostra una nova visió d’aquells capvespres fins arribar a la nit i les albes fins arribar al dia. Un autèntic animal escènic, un acròbata i contorsionista vocal. Els directes suposen tota una onada d’emocions, arrossegant el públic per una muntanya russa d’emocions.

Amb un repertori on també es recorden cançons de diferents èpoques de la seva trajectòria. Un concert ple d´improvisació, seny, bogeria, ganes de fer sentir, ballar i viure….

Miguel Campello És parlar d’aire, terra, lluna i sol convertits en cançons, emocions i sentiments molt quotidians traslladats a un escenari. Cantant i compositor de la banda elbicho. Ara en solitari continua amb la seva saga Chatarrera de set discos d’estudi que fan un treball complet que realça la creativitat i la passió en la composició i la interpretació.

Miguel Campello sempre és parlar de mestissatge amb majúscules, flamenc, rock, fusió, rumba, jazz… amb un segell d’identitat pròpia.

Concert

Busca el teu concert a la nostra programació!

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials