LA SRA. TOMASA +THELEE

+POST FESTA: METRALLETA DJ +DEBICE

Divendres 17 maig

LA SRA. TOMASA +THELEE

+POST FESTA: METRALLETA DJ +DEBICE


Obertura portes: 21:30 H
Inici actuació: 22:00 H

Anticipada: 12 €
Taquilla: 18 €

22:00 h – THELEE
23:00 h – LA SRA TOMASA
00:30 h – POST FESTA: 
+ METRALLETA DJ (AFRO-LATIN-ELECTROPICAL)
+ DEBICE (DNB)

Autorització menors d’edat

LA SRA. TOMASA “¡SUENA!”

La banda catalana-canària, La Sra. Tomasa, estrena l’esperat llançament de “¡SUENA!” aquest 1 de març. En aquest nou treball, el grup ofereix una experiència musical que esprem l’essència dels seus últims concerts internacionals per crear una atmosfera auditiva excepcional que promet captivar els amants de la música de tot el món. Aquest nou treball marca una evolució en l’estil de La Sra. Tomasa, en el qual exploren noves fronteres electròniques mentre mantenen la seva essència característica. En aquest disc, aconsegueix sorprendre el seu públic, consolidant la seva posició com una de les bandes més emocionants i dinàmiques de l’escena actual.
Obre pas a aquest disc “Me lo gané”, una cançó que prepara l’oient per a una experiència única. Amb una fusió de ritmes vibrants, melodies contagioses i un hook que no et pots treure del cap, marca el tempo per a aquesta fusió de ritmes globals. En aquest llançament, no podia faltar “Timbafunk”, una cançó amb tocs de funk, o “Shake it” que contagia electricitat en cada nota.

La Sra. Tomasa no només fa una de les millors demostracions de creativitat en aquesta extraordinària entrega, sinó que a més compta amb una varietat de talents artistes que aporten el seu propi estil únic a la mescla. Des de les col·laboracions amb les artistes canàries Kharma & Kali Ninmah en “Échale limón”, que fusionen el flow canari amb ritmes urbans, fins a la connexió internacional amb Mèxic, Canàries i Barcelona en “I’m Alive” amb Cirujano & Aco & Masta Quba, “¡SUENA!” representa una veritable celebració de la diversitat musical.
Aquest disc és un emocionant viatge musical des dels sons tropicals de Mèxic i Guadalajara a l’Amèrica Llatina fins a les vibracions electròniques de Barcelona i Canàries, passant pels Estats Units, Vietnam i Turquia. Un treball, nascut de la connexió entre artistes de diferents cultures i gèneres, que aconsegueix portar l’energia tomasera a tots els racons del món. Deixa’t portar i no et perdis aquest viatge musical en directe.

thelee

Mitjançant de sintetitzadors, loops, guitarres, samples i breaks; thelee reivindica i actualiza el Big Beat dels 90s a nivell musical, visual i conceptual. A través del contingut emès per diverses torres de televisors analògics, ampliaran el seu particular univers estètic en una potent experiència visual i sonora.

Concert

Busca el teu concert a la nostra programació!

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials