CONCERT SOLIDARI XUKLIS

ROCKPELSXUKLIS Música pels joves amb càncer

Dissabte 11 maig

CONCERT SOLIDARI XUKLIS

ROCKPELSXUKLIS Música pels joves amb càncer


Obertura portes: 20:00 H
Inici actuació: 20:30 H

Anticipada: 12 €
Taquilla: 15 €

SON DE ROSAS Tribut a La Oreja de Van Gogh
HOMBRES B
Tribut a Hombres G
ENCANTO DE LOCO
Tribut a El Canto del Loco

Autorització menors d’edat

CONCERT SOLIDARI · ROCKPELSXUKLIS

L’AFANOCobre seu a Girona per acompanyar a les famílies que tenen un infant o adolescent amb Càncer.

L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya neix l’any 1987 arran de l’experiència vital d’un grup de pares i mares.

Van ser famílies que es van trobar amb la situació de tenir els seus fills o filles ingressats a l’hospital amb diagnòstic de càncer. Allò els va fer detectar moltes mancances que existien aleshores. Necessitats específiques derivades d’aquest diagnòstic que van fer que s’organitzessin per cercar solucions i trobar respostes que milloressin aquest procés.

Què és l’AFANOC?

L’Associació de Familiars i Amics de nens Oncològics de Catalunya és una entitat privada que ofereix atenció psicosocial integral als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

Desenvolupem la nostra tasca des de Barcelona, Lleida, Tarragona i ara aterren a Girona i tenim presència als hospitals referents, Sant Joan de Déu i Vall Hebron. Hem construït La Casa dels Xuklis, per acollir famílies que s’han de desplaçar lluny de les seves llars per rebre tractament als hospitals referents de Barcelona.

La Casa dels Xuklis, una llar fora de la llar

Un lloc per viure en família mentre duren els tractaments.

Els hospitals referents en oncologia pediàtrica es troben a la ciutat de Barcelona i la durada dels tractaments acostuma a ser llarga. Per a les famílies fora de l’àrea metropolitana els desplaçaments per anar als hospitals són un dels principals problemes, ja que, si el diagnòstic per si obliga a una reorganització dràstica en les dinàmiques familiars, viure lluny dels hospitals referents suposa un major trasbals, perquè va acompanyat de despeses extres, inassolibles en molts casos.

Concert

Busca el teu concert a la nostra programació!

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials