ELLIOTT MURPHY

Diumenge 21 abril

ELLIOTT MURPHY


Obertura portes: 18:30 H
Inici actuació: 19:00 H

Anticipada: 27 €
Taquilla: 30 €

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

Elliott Murphy viu a París des de fa més de 30 anys com a novaiorquès expatriat. El 2023 el veterà rocker compleix 50 anys de carrera musical i literària i ho celebrarà a La Mirona. Ha llançat més de 35 àlbums, encara realitza concerts per tota Europa, així com als Estats Units i Japó, i és un prolífic autor de ficció.

És, sens dubte, un dels personatges més extraordinaris dins de la història del rock. Molts ho consideren un dels més apassionats, cultes i intel·ligents compositors del rock. Els seus admiradors en el negoci de la música són legió, incloent Peter Buck de REM, Lou Reed, Tom Petty, John Mellencamp i Elvis Costello.

Des del 1973 ha publicat desenes d’àlbums, amb una impressionant resposta de la crítica. Des del seu celebrat debut ‘Aquashow’ (del qual la revista ‘Rolling Stone’ va escriure: “Elliott Murphy i el seu treball estaran amb nosaltres mentre segueixi existint el rock and roll”) fins al seu darrer treball ‘Wonder’ mostra un estil propi i genuí.

La seva imatgeria poètica, el seu mestratge a l’hora de contar històries i les seves lletres introspectives li han proporcionat un seguiment de culte als Estats Units i un autèntic estavellat a Europa.

Menció especial per al seu inseparable escuder i guitarrista Olivier Durand, tot un espectacle en directe. Alguns fans l’han vist levitar durant algun dels seus increïbles solos de guitarra. “The Big O” diu la llegenda…

Concert

Busca el teu concert a la nostra programació!

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials