El Show meu

Les coses com son

Dimecres 27 setembre

El Show meu

Les coses com son


Obertura portes: 21:30 H
Inici concert: 21:30 H

Anticipada: 9 €
Taquilla: 17 €

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.
Comprar Entrades

Rememorant els millors moments en la història de Queen, com Live Aid, Mont-real, Live at Wembley, Queen Forever són la viva imatge de Mercury i els seus a l’escenari, des de la seva formació el 2015, cuidant el més mínim detall al vestidor, posada en escena i arranjaments musicals.

Després del seu pas pel talent show Got Talent Espanya, la banda es converteix en un referent al món dels tributs omplint recintes. Més de 600.000 persones han pogut veure de què són capaços Tolo Sanders (Freddie Mercury), Adrián Pujadas (Brian May), Haritz Caperochipi (Roger Taylor), Juanjo Amengual (John Deacon) i Sebastián Raimundo (Spike Edney).

En paraules de Peter Freestone (Assistent Personal de Mercury des del 1979 fins al dia de la seva mort): “Aquests nois m’han fet tornar 40 anys enrere, musicalment són increïbles”.

Si ets amant de Queen i no vas poder veure els originals, sens dubte Queen Forever és la millor opció per recordar la força i el poder de la banda britànica, estem parlant del millor Queen després de Queen.

Concert

A la Mirona li agrada la música en directe

Comparteix aquest cartell a les teves xarxes socials

Comprar Entrades