DS 1 FEBRER | 22:00 H

XEIC! + KONTROVERSIA

OBERTURA PORTES 21:30 H
ANTICIPADA 8 €
TAQUILLA 12 €


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

Xeic! som la lluita diària per aconseguir uns ideals, som els somnis rebels dels que no defalliran, som la força que vesteix uns sentiments, som l’esperança que ningú no podrà aturar, som la il•lusió i l’empenta de passar-ho bé a cada pas.

El grup neix a la vora de l’Ebre, però estén les seves arrels de nord a sud i d’est a oest, escampant arreu un crit de combat i un afany de llibertat. Més de deu anys recorrent escenaris i cinc discs publicats són els que ens empeny dia a dia per continuar sempre endavant, sempre avançant. Després de l’èxit de Batecs (2013), Som (2015) i La nit és nostra (2017) presenten, La partida ha començat (2018) en el seu 10è aniversari.

Sumen 10 anys damunt dels escenaris i ho fan trencant amb tot allò establert. Surten de la seva zona de comfort on l’ska i el rock eren protagonistes i ens sorprenen amb un EP de remescles anomenat “La partida ha començat”. Un recopilatori dels seus millors temes amb un so més directe, més contundent i més electrònic. En ell, han col·laborat molts dels millors DJs de l’escena alternativa del país i també veus molt reconegudes del panorama musical català. ‘La partida ha començat’ neix en un moment sociopolític molt convuls, Xeic!, més enrabiats que mai, entenen aquest treball com un desafiament a qualsevol obstacle que se‘ls posi davant. La partida ha començat, pels polítics, pel poble, i per ells com a banda!

__

Kontrovèrsia és un grup de joves de 18 anys, 4 noies i 2 nois, provinents de les Comarques Gironines. Sorgeix amb el principal objectiu de crear i gaudir fent música, però sobretot per fer que la gent pugui passar-s’ho tant bé com ho fa el grup als escenaris. El projecte es va iniciar a finals del 2018 i va començar fent concerts amb un repertori que barrejava cançons pròpies i versions. A principis de 2019 va treure el seu primer single, Allibera’t, amb el qual es va donar a conèixer i a mitjans del mateix any, va participar al Destaca’t, Concurs de Música Jove de les Comarques Gironines. Declarant-se guanyadors d’aquest i tenint l’ oportunitat de poder tocar a l’Acampada Jove representant les comarques gironines. Després de tot això han seguit treballant per iniciar nous projectes. Actualment estan treballant en el seu primer EP que reunirà un conjunt de cançons festives i reivindicatives que podreu escoltar a principis de 2020. Kontrovèrsia us farà cantar, saltar i ballar, i arrencarà aquest any amb més força que mai!