DV 20 MARÇ | 23:00 H

Women Soldier amb Awa Fall, Belén Natalí, High Paw i Matah feat. Chalart58 · Hermano L + THE ISLAND DEFENDERS

OBERTURA 22:30 €
ANTICIPADA 14 €
TAQUILLA 20 €


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADESBLACK MUSIC FESTIVAL

CONCERT DINS EL BLACK MUSIC FESTIVAL

Hermano L

Juan Carlos Alonso, conegut artísticament com Hermano L, és una veritable institució al món del dancehall i el ragga des que es va donar a conèixer, a principis dels noranta, formant part de la referencial banda mallorquina La Puta Opepé, autors d’un dels discos indispensables del gènere, “Vacaciones en el mar” (1996). Des de llavors no ha deixat d’experimentar amb el seu flow calent i d’influència jamaicana, la qual cosa l’ha portat a col·laborar amb artistes com Mala Rodríguez, R de Rumba (Violadores del Verso), Duo Kie, Fundación Tony Manero, Arianna Puello o Rayden, entre una llarga llista, i a publicar el seu àlbum en solitari “Malo hasta el hueso” (2008), pel qual va comptar amb convidats com Flavio Rodríguez o Michael Rose de Black Uhuru.

Entre els seus últims moviments discogràfics estan el single “Superfraude”, col·laboració amb la banda de dub Sangre En Polvo, “Encima de la ley” al costat del canari Dj Arrocín o “Mi estéreo”, al costat de The Upshitters (banda formada per membres de grups històrics de l’escena barcelonina com Goldfinger, The Oldians o Xerramequ Tikis Mikis).

Encara que menys actiu durant els últims anys, al Black Music Festival deixarà molt clar una vegada més perquè el seu flow és un dels més estimats de la nostra escena.

 

Women Soldier amb Belén Natalí, Awa Fall, High Paw, Matah feat. Chalart58

Quatre veus fantàstiques i quatre artistes sobrades en actitud i talent que uneixen esforços per fer seus tota mena d’escenaris. A la reraguarda, encarregant-se de la part musical i dels riddims, ens trobem al referencial Chalart58, un dels noms imprescindibles de la cultura dub del nostre territori.

Aquest projecte va néixer originalment l’any 2017, quan Belén Natalí i Chalart58 van enregistrar el hit single “Woman Soldier”, que dóna nom a aquesta aventura. Des d’aquell moment, i amb el suport de Dub Academy, van arribar els concerts de presentació als festivals Rototom Sunsplash i International Dub Gathering. El que vindria a continuació podríem dir que ja és història del reggae i el dub peninsulars.

Tot això s’ha plasmat també en estudi, com bé demostra el disc “Women Soldier”, publicat per La Panchita Records.

Natalí, Matah, High Paw i Awa Fall “Sista Awa” prendran per la força l’escenari del Black Music Festival per oficiar una veritable cerimònia de ritmes jamaicans (del roots al dub, per posar dos exemples), feminisme i sororitat.