DV 20 NOVEMBRE | 20:30 H

VENERIS METALLUM

OBERTURA PORTES 20:00 H
ANTICIPADA 15 €
TAQUILLA 18 €

Punts de venda física
BENZINERIA BP - (SALT)


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

CRISIX – MORPHIUM – WHIPPING THE CLOWN – ULTRAKAOS

__

La banda de Metal MorphiuM neix l’any 2005, la seva originalitat els fa difícil de catalogar, ja que beuen de diverses influències que van des del Metal més contundent i extrem passant pel Metal més melancòlic i melòdic. El 2008 graven el seu primer àlbum “La Era de la Decadencia“. Al 2011 són el fitxatge de la multinacional Roadrunner Records Spain Kaiowas Records ) i el seu disc és anomenat pels mitjans especialitzats com un dels millors rebent crítiques de 9,5 sobre 10 i són guardonats com a grup revelació.

Aquest mateix any comencen una gira que els porta a tocar a l’altre extrem del món actuant amb bandes com: MegadethFear FactoryOverkillMoonspellKataklysmDestructionBrujeria, All Shall PerishTristaniaDark Funeral… i a grans festivals com el Hell & Heaven Metal Fest a Mèxic.El 2012 comencen una altra exitosa gira per la península Ibèrica per a posteriorment centrar-se en la composició del seu segon disc. Al 2013 amb la sortida al mercat de “Crónicas de una muerte anunciada” tornen al continent americà per compartir escenari amb: AnthraxMotórheadSuicidal tendenciesIn Flames, Six Feet UnderExodus, Testament, III NiñoSuffocation… De tornada a Europa recorren de nou sales i festivals com el Ripollet Rock Festival. Amb l’arribada al 2016 es publica “The Blackout” el seu tercer i nou disc, un Ip de 12 temes produït a Itàlia per Eugenio Fresco, mesclat per Marco Barusso i masteritzat per Marco Dagostino. El llançament ve acompanyat de videoclip i single “What lies behind Words” que en els primers dies supera ràpidament les 8.000 visualitzacions i altres milers de reproduccions en streaming en plataformes digitals. La presentació del nou material i els seus actes promocionals els porta a girar per la Xina del 8 al 20 de Juny. Després d’haver estat elogiats per la premsa especialitzada amb els anteriors treballs aquest disc cantat en anglès és un salt qualitatiu enorme en la carrera de MorphiuM.