DV 15 OCTUBRE | 21:30 H | POSPOSAT

VENERIS METALLUM

CRISIX - MORPHIUM - BORN IN EXILE
Obertura portes: 21:00 H
Anticipada: 15 €
Taquilla: 18 €

Degut a les limitiacions d’aforament, ens és impossible fer aquest concert i queda posposat fins a nova data. Disculpeu les molèsties.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

CRISIX – MORPHIUM – BORN IN EXILE

__

La banda de Metal MorphiuM neix l’any 2005, la seva originalitat els fa difícil de catalogar, ja que beuen de diverses influències que van des del Metal més contundent i extrem passant pel Metal més melancòlic i melòdic. El 2008 graven el seu primer àlbum “La Era de la Decadencia“. Al 2011 són el fitxatge de la multinacional Roadrunner Records Spain Kaiowas Records ) i el seu disc és anomenat pels mitjans especialitzats com un dels millors rebent crítiques de 9,5 sobre 10 i són guardonats com a grup revelació.

Aquest mateix any comencen una gira que els porta a tocar a l’altre extrem del món actuant amb bandes com: MegadethFear FactoryOverkillMoonspellKataklysmDestructionBrujeria, All Shall PerishTristaniaDark Funeral… i a grans festivals com el Hell & Heaven Metal Fest a Mèxic.El 2012 comencen una altra exitosa gira per la península Ibèrica per a posteriorment centrar-se en la composició del seu segon disc. Al 2013 amb la sortida al mercat de “Crónicas de una muerte anunciada” tornen al continent americà per compartir escenari amb: AnthraxMotórheadSuicidal tendenciesIn Flames, Six Feet UnderExodus, Testament, III NiñoSuffocation… De tornada a Europa recorren de nou sales i festivals com el Ripollet Rock Festival. Amb l’arribada al 2016 es publica “The Blackout” el seu tercer i nou disc, un Ip de 12 temes produït a Itàlia per Eugenio Fresco, mesclat per Marco Barusso i masteritzat per Marco Dagostino. El llançament ve acompanyat de videoclip i single “What lies behind Words” que en els primers dies supera ràpidament les 8.000 visualitzacions i altres milers de reproduccions en streaming en plataformes digitals. La presentació del nou material i els seus actes promocionals els porta a girar per la Xina del 8 al 20 de Juny. Després d’haver estat elogiats per la premsa especialitzada amb els anteriors treballs aquest disc cantat en anglès és un salt qualitatiu enorme en la carrera de MorphiuM.

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

 • L’esdeveniment es celebrarà mantenint les distàncies de seguretat requerides en la fase que ens trobem en el moment de la realització.
 • És obligatori assistir amb mascareta.
 • Per tal d’evitar possibles aglomeracions a l’entrada del recinte l’obertura de portes es realitzarà com a mínim mtija hora abans de l’inici. Recomanem assistir amb el temps suficient.
 • L’esdeveniment és amb seient. L’organització assignarà una cadira a cada espectador.
 • En cas que vulgueu seure amb altres persones és imprescindible que compreu totes les entrades juntes en una sola operació.
 • Així mateix, la sortida del públic, al final dels concerts, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.
 • Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom.
 • Al comprar l’entrada l’espectador es compromet a complir les normatives i protocols establerts.
 • L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que aquestes normatives no siguin complides per l’espectador.
 • Recomanem rentar-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu en el mateix recinte.
 • Recomanem fer els pagaments amb targeta.