DC 25 DESEMBRE | 22:30 H

THE FUNK BOSS BROTHERS + THE FUNK POWER STATION

OBERTURA PORTES 22:00 H
TAQUILLA 9 €


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

Amb l’eslògan “Funk shit for y’all”, aquests sis músics gironins salten a l’escenari disposats a repartir la millor música negra.

En aquests 5 anys de trajectòria, The Funk Boss Brothers ha compartit el seu espectacle amb milers d’espectadors en esdeveniments molt diferents. Han passat per pavellons, pubs, places emblemàtiques, sales de concert, cases centenàries, teatres i hotels de luxe. Han donat la volta al repertori de moltes maneres diferents i adaptant-lo a cada públic amb concerts d’una, dues i fins a tres hores sense interrupció, amb energia i ballant i suant cada instrument com si fos l’últim concert de les seves vides. Més de 100 actuacions avalen la seva trajectòria, amb un repertori extens i pensat per a ballar, amb 4 músics excepcionals que groovejen al mil·límetre i dues veus – masculina i femenina- amb una presència sensual i enèrgica que traslladarà al públic als millors episodis de Soul Train dels 70 i ens farà emocionar com en els millors clips musicals de la Disco dels 80. Amb tot aquest background professional i mantenint el ritme de creixement, The Funk Boss Brothers està preparat per portar el seu espectacle a diferents ciutats de Catalunya i Espanya, entrant a les Festes Majors locals i als festivals de música on pugui tenir cabuda un grup de versions funk, Disco i RnB/Pop actual, capaç de fer ballar a 1000 persones, fer-les participar i oferir-les un espectacle que es diferencia de la resta per la seva qualitat musical, l’exquisida i engrescadora selecció de temes i per ser una proposta diferent.