DS 8 FEBRER | 22:15 H

THE BUZZ LOVERS TRIBUT A NIRVANA + KÀFKIA

OBERTURA PORTES 21:45 H
ANTICIPADA 10 €
TAQUILLA 13 €


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

THE BUZZ LOVERS són un grup de versions que tributen a NIRVANA, recreen la seva música, el seu so i la seva imatge. Una banda que sense caure en l’histrionisme intenten acostar l’espectador el màxim possible a aquella escena, aquell moment, aquell estat d’ànim. Amb una posada en escena mimètica sempre arrosseguen als assistents a deixar-se portar per al moment. L’emoció està assegurada quan comencen a sonar els primers acords.

Són molts els concerts que testifiquen la seva qualitat. Set anys de gira ininterrompuda amb format power trio elèctric amb el qual han recorregut tot Espanya i Portugal. També han estat a festivals com En Vivo Madrid, En Vivo Bilbao, Primavera trompetera o Viña Rock entre d’altres amb una gran multitud entregada. Amb desenes de vídeos a Youtube que plasmen, millor que les paraules, la força d’un grup que va més enllà d’un simple tribut tal com el coneixem. Des de la humilitat i el treball, com no pot ser d’altra manera, THE BUZZ LOVERS són la millor cover band de NIRVANA actualment.

Són habituals els salts entre el públic, les invasions d’escenari, l’exaltació espontània d’un públic enfervorit pel show. No exagerem si diem que durant aquesta hora i escaig tots creuen que allò que està sonant és un veritable concert de NIRVANA. Hi ha vídeos, fotos i testimonis que poden confirmar que THE BUZZ LOVERS no són només el millor tribut a NIRVANA sinó una de les millors bandes tribut que ha donat aquest país.