DM 28 JULIOL | 21:30 H

TALCO Maskerade

Obertura portes: 21:00 H
Anticipada: 19 €
Taquilla: 23 €

ATENCIÓ!

 • El concert és assegut i cadascú té una localitat assignada amb distància entre grups de compra. Les localitats s’assignaran per ordre de compra.
 • Si voleu estar en grup durant el concert (fins a un màxim de 10 persones), és imprescindible que feu la compra de les entrades de tot el grup de manera conjunta en una mateixa operació.
 • Si feu la compra de les entrades per separat, no serà possible que estigueu junts.
 • En el moment d’entrar a l’espectacle se us indicarà el vostre emplaçament.
 • Es recomana la compra anticipada online. En qualsevol cas, el pagament a taquilla haurà de ser amb targeta.

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

No perdis el temps buscant un lloc on sopar perquè a la terrassa de la Mirona tenim la FoodTruck Pocavergonya amb entrepans, hamburgueses i tapes. I si el que vols és una cervesa ben fresqueta o un bon combinat no tinguis vergonya i demana-la al servei de bar de la terrassa.
Després del concert disfruta dels nostres Dj’s Residents fins a les 03.30h. 

Covid-19 ha suposat un fort impacte en les nostres vides diàries. No sols de manera personal o individual, sinó global. La vida tal com la coneixíem ha canviat. Les nostres rutines han estat interferides, normes de distància social, ús de màscares en públic i fins i tot aïllaments de zones senceres és la nostra nova realitat. Ningú ho hauria imaginat a principis de 2020.

I per descomptat, Covid-19 també ha afectat en gran manera els plans de TALCO: el nou àlbum, VIDEOGAME, anava a sortir a l’octubre de 2020, i una vasta gira ja havia estat agendada per a 2021. Òbviament, les coses han canviat. La banda va ser confinada en la seva àrea de Venècia, una zona d’alta exposició del virus. No hi havia possibilitat de sortir de casa més que per als béns de primera necessitat. Gens de vida social ni viatjar. Però, en comptes de tirar la tovallola i caure en l’apatia, la banda ràpidament ha decidit treballar en versions acústiques de les seves cançons més estimades i van començar a difondre-les per *streaming. Ho van fer pel seu compte, per a mantenir-se vius i mantenir-se en contacte amb els fans durant aquests temps estranys. De manera paral·lela, *Dema, el cantant de TALCO ja ha començat a treballar en nou material. Més íntim, bàsic i més pròxim a les seves arrels.

Però TALCO no seria TALCO si simplement això fos un set acústic. El que trobarem en TALCO MASKERADE és una nova encarnació de la banda: nous instruments per a nous matisos sonors, amb tots els components de TALCO involucrats a més d’alguns convidats amb sons que ens portaran a un món completament nou!

Les definicions de mascarada com una dansa on la gent vesteix antifaços (que està molt associat amb Venècia, d’on la banda ha nascut), així com el comportament fariseu per a prevenir una veritat incòmoda, o el de pretendre ser una altra persona, és el concepte de TALCO MASKERADE. Mentre el món es posa una màscara, mentre els mitjans ens envien missatges críptics, mentre les xarxes socials s’han convertit en un instrument per a actuar disfressat pretenent ser un altre, és el moment de TALCO per a començar la seva pròpia mascarada, visualment despersonalitzant cada membre per a actuar de mirall com a funció sensibilitzadora d’aquests tòpics.

LOCKTOWN es pot considerar com la clausura del final obert del seu àlbum conceptual SILENT TOWN, que recull totes les experiències d’aquest intens d’aïllament i queden recollides en l’atmosfera de SILENT TOWN. LOCKTOWN descriu d’una forma molt personal el que la banda ha viscut, com les seves vides han estat afectades, i dels canvis socials als quals han estat testimonis. LOCKTOWN també contindrà dues noves cançons del seu pròxim disc VIDEOGAME com a avançament, 5 noves cançons creades durant aquests últims mesos i 7 noves interpretacions de clàssics de la banda a l’estil TALCO MASKERADE.

TALCO MASKERADE res contra marea i contra totes les dificultats del moment, i estan llestos per al directe al maig sota aquest nou escenari de distàncies socials, precaucions i seients, mentre finalitzen el seu nou àlbum. LOCKTOWN sortirà a la venda el 19 de Febrer del 2020.

Per a finals de 2021, amb l’esperança que les coses tirin endavant, posarem llevar-nos les màscares i començar de nou amb la nova era de TALCO, “Videogame”.

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

 • L’esdeveniment es celebrarà mantenint les distàncies de seguretat requerides en la fase que ens trobem en el moment de la realització.
 • És obligatori assistir amb mascareta.
 • Per tal d’evitar possibles aglomeracions a l’entrada del recinte l’obertura de portes es realitzarà com a mínim mtija hora abans de l’inici. Recomanem assistir amb el temps suficient.
 • L’esdeveniment és amb seient. L’organització assignarà una cadira a cada espectador.
 • En cas que vulgueu seure amb altres persones és imprescindible que compreu totes les entrades juntes en una sola operació.
 • Així mateix, la sortida del públic, al final dels concerts, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.
 • Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom.
 • Al comprar l’entrada l’espectador es compromet a complir les normatives i protocols establerts.
 • L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que aquestes normatives no siguin complides per l’espectador.
 • Recomanem rentar-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu en el mateix recinte.
 • Recomanem fer els pagaments amb targeta.