DV 12 MARÇ | 21 H

SRA TOMASA

OBERTURA PORTES 20:30 H
ANTICIPADA 12 €

ATENCIÓ!

El concert és assegut i cadascú té una localitat assignada amb distància entre grups de compra. Les localitats s’assignaran per ordre de compra.

Si voleu estar en grup durant el concert (fins a un màxim de 4 persones), és imprescindible que feu la compra de les entrades de tot el grup de manera conjunta en una mateixa operació.

Si feu la compra de les entrades per separat, no serà possible que estigueu junts.

En el moment d’entrar a l’espectacle se us indicarà el vostre emplaçament.

Es recomana la compra anticipada online. En qualsevol cas, el pagament a taquilla haurà de ser amb targeta.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

Concert dins el Black Music Festival!

La Sra Tomasa són el grup trencador de l’escena, referents d’un so i un estil totalment innovador.  Ells ofereixen una fusió d’estils desafiants on combinen sons llatinoamericans (timba, salsa, guaguancó) amb ), amb reggae, funk, rap i les tendències més electròniques (drum’n’bass, trap, house…). Tot amb un respecte propi de qui estima la música i respecta els referents musicals. Aquesta combinació explosiva i orgànica ha aconseguit atrapar tant al públic nacional com l’internacional.

El grup neix de la voluntat de presentar un projecte alternatiu i el resultat n’és un so innovador que no ha deixat indiferent als mitjans de comunicació especialitzats. La Sra Tomasa tenen molt clara la clau de l’èxit:  ofereixen una part més orgànica i humana que complementen amb la part electrònica i més moderna.

La Sra Tomasa és un grup que atrapa i contagia una energia incansable. Dalt l’escenari, presenten un espectacle ple de força que envolta al públic en un ambient d’absoluta vitalitat des del primer moment. Un dels grups amb més projecció internacional, amb més de 30 dates per Europa i representació a festivals internacionals i la constant acumulació de sold outs.

Van arrancar el 2020 amb el seu tercer disc “Alegre pero peligroso” (Guspira Records 2020), un abans i un després de la seva carrera. És un disc exquisit que conserva identitat pròpia del grup amb cançons que combinen l’electrònica i els sons més llatinoamericans, però també aposta per sons més actuals com el trap i el hip hop. Una de les característiques principals del grup és la constant renovació d’estils i la cerca de nous sons d’èxit, aquest disc és una aposta per la internacionalitat amb col·laboracions de luxe com el raper d’èxit de les Canàries Bejo, la cantant belga Coely i Stonebwoy, referent de l’afrobeat procedent de Ghana.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

-L’esdeveniment es celebrarà mantenint les distàncies de seguretat requerides en la fase que ens trobem en el moment de la realització.

-És obligatori assistir amb mascareta.

-Per tal d’evitar possibles aglomeracions a l’entrada del recinte l’obertura de portes es realitzarà mitja hora abans de l’inici. Recomanem assistir amb el temps suficient.

-L’esdeveniment és amb seient. L’organització assignarà una cadira a cada espectador.

-En cas que vulgueu seure amb altres persones és imprescindible que compreu totes les entrades juntes en una sola operació.

– Així mateix, la sortida del públic, al final dels concerts, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.

– Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom.

-Al comprar l’entrada l’espectador es compromet a complir les normatives i protocols establerts.

-L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que aquestes normatives no siguin complides per l’espectador.

-Recomanem rentar-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu en el mateix recinte.

-Recomanem fer els pagaments amb targeta.