DV 18 JUNY | 21:00 H

SERCH + ROOMS

OBERTURA PORTES 20:30 H
ANTICIPADA 12 €
TAQUILLA 15 €

ATENCIÓ!

El concert és assegut i cadascú té una localitat assignada amb distància entre grups de compra. Les localitats s’assignaran per ordre de compra.

Si voleu estar en grup durant el concert (fins a un màxim de 10 persones), és imprescindible que feu la compra de les entrades de tot el grup de manera conjunta en una mateixa operació.

Si feu la compra de les entrades per separat, no serà possible que estigueu junts.

En el moment d’entrar a l’espectacle se us indicarà el vostre emplaçament.

Es recomana la compra anticipada online. En qualsevol cas, el pagament a taquilla haurà de ser amb targeta.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

Serch, és el nou projecte de Sergio Salesa, exvocalista de Some Electric Noise (S.E.N.). Banda alternativa de BCN que amb el productor y arrenjador Miquel Cellalbo, conformen aquest nou projecte.

Tot està sota la influència de bandes o artistes como Bowie, Suede, Depeche Mode, Radiohead, Peter Murphy, Nick Cave y potser S.E.N. entre d’altres, però amb el seu propi imaginari.

 

Earth és el nom del nou treball de la banda Rooms, el qual manté el concepte d’expressar musicalment les emocions que es desprenen en espais concrets. En aquest treball la mirada s’enlaire i el nostre planeta s’interpreta com una habitació més de l’Univers. Des d’aquesta perspectiva s’observen els grans moviments migratoris, la supervivència, la vida i la mort, fins hi tot les matemàtiques com a llenguatge universal. Musicalment, Earth desprèn atmosferes lleugeres i alhora carregades de textures i capes diferents de tots els seus instruments, fent-nos viatjar per una experiència per moments hipnòtica, flotant, que s’acosta al dreampop.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

-L’esdeveniment es celebrarà mantenint les distàncies de seguretat requerides en la fase que ens trobem en el moment de la realització.

-És obligatori assistir amb mascareta.

-Per tal d’evitar possibles aglomeracions a l’entrada del recinte l’obertura de portes es realitzarà mitja hora abans de l’inici. Recomanem assistir amb el temps suficient.

-L’esdeveniment és amb seient. L’organització assignarà una cadira a cada espectador.

-En cas que vulgueu seure amb altres persones és imprescindible que compreu totes les entrades juntes en una sola operació.

– Així mateix, la sortida del públic, al final dels concerts, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.

– Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom.

-Al comprar l’entrada l’espectador es compromet a complir les normatives i protocols establerts.

-L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que aquestes normatives no siguin complides per l’espectador.

-Recomanem rentar-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu en el mateix recinte.

-Recomanem fer els pagaments amb targeta.