07 octubre | 22:00

SAMANTHA HUDSON +PUTILATEX

+ Festa transmaricabollo amb la Drag queen Miss Yokim
Obertura portes: 21:30 H
Anticipada: 15 €
Taquilla: 22 €

ATENCIÓ!

Degut a la incertesa i condicions d’obertura, ens veiem obligats a aplaçar el concert de Samantha Hudson i Putilatex al dia 7 d’octubre per poder fer-lo en les millors condicions per a tothom. Si heu comprat entrades i aquesta nova data no us va bé, teniu temps per reclamar la devolució de l’import a info@lamirona.cat, fins el 15 de febrer. Si us va bé, no cal que feu res i les mateixes entrades serviran per a la nova data.

Samantha Hudson

Samantha va néixer com una innocent tasca d’institut però s’ha convertit en un ambiciós projecte musical que juga amb els paradigmes del gènere, el sexe i la llibertat d’expressió. Samantha és una extensió més de la personalitat d’Iván Gonzalez, un jove mallorquí de 20 anys, responsable d’aquesta performance vivent que ha emergit del panorama queer més underground per a conquistar Espanya. Procaç, heretge i molt carrincló, aquesta diva del pop adolescent s’ha proposat no deixar a ningú indiferent amb les seves melodies pegadizas i les seves lletres descarades.

Putilatex

Putilatex es va donar a conèixer en els seus inicis com a duo Electroclash amb un procés de reconversió musical, passant del Electroclash primigeni cap a un estil més eclèctic on té cabuda influències diverses provinents del pop, rock, punk, metal o fins i tot de la música Industrial. Durant els anys 2004 i 2005 la seva primera demo (Ortopedia E.P.) va quedar dins de les 10 millors maquetes nacionals, segons els oïdors de Diario Pop-Radio 3. A poc a poc es va anar passant de les petites sales i dels concerts-performance als festivals i locals de mitjà i gran aforament, a causa de la creixent fama que el grup va adquirir mitjançant les xarxes socials i les seves impactants actuacions en viu. Amb aquest panorama, llancen oficialment el seu primer LP ‘Domund’ (2008), editat a la mateixa vegada que l’E.P. ‘Leatherbitch’ (que inclou 2 remescles del guru italià de l’electrònica Adriano Canzian).

‘Domund’ és un compendi de tot el material de grup des dels seus orígens, treball amb el qual s’embarquen en nombrosos concerts de llarg a llarg d’Espanya, amb alguna sortida esporàdica a l’exterior (Ginebra, festival 360è FEVER) i participant en tota sort de festivals (acompanyant a artistes de la talla de Yelle, David Carreta, Fangoria o Aviador Dro entre altres).

En 2011 estrenen el L.P. ‘Somos los que Sobran’, un nou àlbum d’11 corts gravat i barrejat en Desert Studios (Albacete) i masteritzat per Geoff Pesche (famós pels seus treballs per a artistes com Aphex Twin, New Order, Gorillaz o Divine Comedy entre molts altres), en els mítics estudis Abbey Road de Londres. Amb aquest L.P. s’embarcaran en una extensa gira de promoció per tot el territori nacional. El seu primer single, ‘Somos los que Sobran’, arrencarà amb un videoclip promocional que va sortir a la llum a l’octubre de 2011. Per a l’ocasió, van reeditar una versió commemorativa del seu primer L.P. ‘Domund’ (descatalogat en esgotar-se la 1a tirada de còpies) remasteritzat per a l’ocasió, incloent 4 temes extra (un d’ells, la versió de Paralisis Permanente ‘Autosuficiencia&).

Putilatex són reconeguts pels seus directes incendiaris, les seves lletres provocatives i per ser els creadors de cançons tan abrasives com ‘He Visto a la Virgen’, ‘Monja’ o ‘Mira una Moderna’ (temi estendard del grup que s’ha convertit, amb el pas del temps, en tot un himne generacional). El clar exemple ho tenim que a punt de celebrar el seu 20 aniversari com a grup, continuen actuant en directe i sent aclamats allà on van.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

INFORMACIÓ IMPORTANT 

Es recomana l’ús de mascareta quan hi hagi elevades aglomeracions de persones i sobretot que s’utilitzi en cas que tingueu algun símptoma compatible amb els de la COVID. Gràcies!