04 febrer | 22:30

PORRETAS

Obertura portes: 22:00 H
Anticipada: 15 €
Taquilla: 19 €

ATENCIÓ!

A causa de les actuals mesures Covid, el concert de Porretas es suspèn.  Tan bon punt tinguem nova data, ho informarem per les xarxes. La devolució de les entrades la realitzarem en breu, dintre dels propers dies.

PORRETAS

17 anys després de la publicació del mític “Clásicos”, la mítica banda madrilenya, Porretas treuen la secuela. “Clássicos II” és el nom del nom àlbum dels de Hortaleza en eu que ens faran gaudir amb tretze versions del més divers. “Resistiré” del Dúo Dinámico, “Soy un truhán soy un señor” de Julio Iglesias, “Ay que gustit pa mis orejas” de Raimundi Amador, son alguns dels himnes que Porretas reinterpreten amb el seu particular carisma, apropant-se al punk i rock urbà que els ha caracteritzat durant el seus 32 anys de trajectòria. Gravat als estudis Oasis, on s’han produït alguns dels discos més essencials de l’escena rock nacional, aquest nou treball no fa més que allargar l’ombra de projecta el quartet de la capital, i ampliar així la seva història dins de la música del nostre estat.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

A partir d’ara tots els concerts i sessions de música de La Mirona seran a peu dret i sense distàncies a l’interior de la sala. Per accedir al recinte caldrà mostrar el certificat Covid que trobareu a l’APP de la Meva Salut. Aquest certificat mostra la vostra situació vacunal. Si no teniu la pauta completa aquest certificat també mostra si heu fet una prova PCR o test d’antígens dins el temini i format que es requereix. A l’accés d’entrada es verificarà el vostre passaport: llum verda es permet l’entrada; llum vermella no podreu entrar. Caldrà portar la mascareta tota l’estona excepte en el moment de beure.

  • Podeu descarregar el vostre certificat des de l’aplicació de La Meva Salut i verificar-lo a verificacovid.gencat.cat
  • Si feu un test d’antígens o PCR aquest ha d’estar validat i aparèixer dins la vostra APP de La Meva Salut.
  • Podeu fer els vostres tests d’antígens o PCR al llistat de centres homologats: https://bit.ly/30rWozF
  • Cal portar el DNI original en el moment d’accedir al recinte. No es podrà entrar amb cap duplicat.