DV 03 desembre | 22.30 H

POL BORDAS

+Mama Dousha
Obertura portes: 21:30 H
Anticipada: 6 €
Taquilla: 8 €

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

A partir d’ara tots els concerts i sessions de música de La Mirona seran a peu dret i sense distàncies a l’interior de la sala. Per accedir al recinte caldrà mostrar el certificat Covid que trobareu a l’APP de la Meva Salut. Aquest certificat mostra la vostra situació vacunal. Si no teniu la pauta completa aquest certificat també mostra si heu fet una prova PCR o test d’antígens dins el temini i format que es requereix. A l’accés d’entrada es verificarà el vostre passaport: llum verda es permet l’entrada; llum vermella no podreu entrar. Caldrà portar la mascareta tota l’estona excepte en el moment de beure.

  • Podeu descarregar el vostre certificat des de l’aplicació de La Meva Salut i verificar-lo a verificacovid.gencat.cat
  • Si feu un test d’antígens o PCR aquest ha d’estar validat i aparèixer dins la vostra APP de La Meva Salut.
  • Podeu fer els vostres tests d’antígens o PCR al llistat de centres homologats: https://bit.ly/30rWozF
  • Cal portar el DNI original en el moment d’accedir al recinte. No es podrà entrar amb cap duplicat.

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

Pol Bordas és un projecte autogestionat que debuta el 2020. Al llarg de la seva trajectoria col·labora amb nombrosos artistes de diferents vessants creatives. Ho torna a fer aquest cop amb el seu nou EP, on hi treballen productors i dissenyadors. Bordas és guanyador del Premi Cases de la Música Sona9 i presenta un salt qualitatiu en la seva carrera amb la presentació del seu nou projecte, ‘’el dia més curt de la setmana’’

Mama Dousha és el pseudònim de Bruno de Fabriziis, un productor i cantant d’urban pop de Barcelona. La seva carrera ha passat per diverses bandes amb diferents rols i estils i ha estat amb aquest nom quan neix la carrera en solitari per consolidar-se com a artista dins del panorama musical català.
Mama Dousha és Urban Pop, amb estrofes i tornades definides juntament amb sonoritats que porten al Trap més pur i amb de Funk, Punk, R&B, Soul o música llatina.