14 octubre | 22:30

PARASIEMPRE

+ PEDRO ANDREU TRIBUT A HÉROES DEL SILENCIO
Obertura portes: 22:00 H
Preu llançament 15 €
Anticipada: 20 €
Taquilla: 25 €

Pedro Andreu , bateria d’Héroes del Silencio, arriba a la Mirona de Salt (Girona) amb PARASIEMPRE per a interpretar junts en directe una bona part del repertori d’Héroes del Silencio en un especial concert arreglat per a l’ocasió i que serà una obligada cita per a tots els seguidors d’Héroes.

Pedro Andreu mostra així la seva confiança musical en PARASIEMPRE, grup homenatge a Héroes del Silencio format per 4 excepcionals i experimentats músics amants del llegat de la banda saragossana.

PARASIEMPRE rendeix un sincer homenatge als llegendaris temes d’un dels millors grups de Rock espanyol fins al moment, presentant un xou que recorre el més destacat i emblemàtic de l’impecable repertori d’Héroes des dels seus orígens.

PARASIEMPRE surgeix com una nova banda homenatge a Héroes des de la passió, admiració i respecte per la banda original i el bon fer dels seus components:

Víctor Gras – guitarra i cors
César Santana – bateria i cors
Víctor Bencomo – baix i cors
Bruno Menéndez – veu


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

INFORMACIÓ IMPORTANT 

Es recomana l’ús de mascareta quan hi hagi elevades aglomeracions de persones i sobretot que s’utilitzi en cas que tingueu algun símptoma compatible amb els de la COVID. Gràcies!