DS 18 JULIOL | 22.00 H

OBESES

OBERTURA PORTES 21:00 H
ANTICIPADA 12 €
TAQUILLA 15 €

ATENCIÓ!

Si voleu estar en grup durant el concert (fins a un màxim de 10 persones), és imprescindible que feu la compra de les entrades de tot el grup de manera conjunta en una mateixa operació!

Si feu la compra de les entrades per separat, no serà possible que estigueu junts.

Es recomana la compra anticipada online. En qualsevol cas, el pagament a taquilla haurà de ser amb targeta.

Després del concert la nit continua amb les Sessions de l’Estiu a la Mirona!


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

Fills de les estrelles – OBESES

Torna OBESES. Tornen els herois, torna la revolució, torna l’excel·lència, torna el grup de culte de l’escena musical catalana. El 13 d’abril del 2018 es publicà el 5è disc d’estudi de la banda, Fills de les estrelles (Música Global, 2018), que van presentar en directe només una setmana després, el 20 d’abril, a la Sala Barts de Barcelona dins el Guitar Festival BCN.

OBESES va culminar la Gira llegendària del seu tercer disc Monstres i Princeses (Disc català de l’any per Ràdio 4) amb entrades exhaurides al Teatre Nacional de Catalunya a finals del 2016. Una exitosa gira (Millor artista de l’any dels Premis Enderrock i Premi Altaveu) que va destacar pels concerts OBESES 3D, en els quals el grup interpretava les seves peces amb diverses bandes simfòniques del país arribant a tocar amb més de 600 músics d’arreu.

De tota manera, malgrat no estar de gira, OBESES no va descansar durant el passat 2017. Van estar submergits en el projecte Verdaguer, ombres i maduixes, una deliciosa òpera rock sobre el poeta de Folgueroles que va fer temporada al Teatre Romea de Barcelona i que va suposar un pas únic i una proesa per la música moderna a Catalunya. L’obra va ser enregistrada en un doble CD editat el maig del 2017 per Música Global, el quart àlbum de la banda.

Finalment, el 2018 arriba l’esperadíssim 5è disc d’estudi del quartet contemporani. Un disc d’una ambició artística inaudita (escrit i compost durant el darrer any) que OBESES ha immortalitzat amb 3 mesos i mig de gravació i mescla als Heroïna Estudis de Gurb i als Music Lan Studios d’Avinyonet de Puigventós. Un total de 12 músics de vent, corda i veu (a part dels quatre integrants de la banda) han col·laborat en aquesta obra magnànima, donant veu a les 13 peces que conté el disc.

La diversitat estilística i temàtica segueix essent un tret diferencial de la música del quartet, així com la riquesa tímbrica i colorista del seu so, la reverència a la tradició musical (a les estrelles de la música?), i en aquest cas -potser de manera més present que en altres treballs- una lírica enfocada a les reflexions existencials que remouen el nostre temps.

El disc més esperat de la darrera dècada a Catalunya ja és una realitat i és que la progressió constant d’OBESES i la seva preservació de l’excel·lència musical han convertit la banda en una referència única del virtuosisme, el bon gust i el plaer desenfrenat.

Si s’estima la música, s’estima OBESES.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

-L’esdeveniment es celebrarà mantenint les distàncies de seguretat requerides en la fase que ens trobem en el moment de la realització.

-És obligatori assistir amb mascareta. Aquesta es podrà treure un cop els assistent estiguin al seu seient.

-Per tal d’evitar possibles aglomeracions a l’entrada del recinte l’obertura de portes es realitzarà una hora abans de l’inici. Recomanem assistir amb el temps suficient.

-L’esdeveniment és amb seient. L’organització assignarà una cadira a cada espectador.

-En cas que vulgueu seure amb altres persones és imprescindible que compreu totes les entrades juntes en una sola operació.

Així mateix, la sortida del públic, al final dels concerts, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.

– Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom.

-Al comprar l’entrada l’espectador es compromet a complir les normatives i protocols establerts.

-L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que aquestes normatives no siguin complides per l’espectador.

-Recomanem rentar-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu en el mateix recinte.

-Recomanem fer els pagaments amb targeta.