DS 11 GENER | 22.30 H

NYNO VARGAS

OBERTURA PORTES 21:30 H
ANTICIPADA PREU LLANÇAMENT 18 €
ANTICIPADA 22 €
GOLDEN 60 € (proves de so i trobada amb l’artista – a confirmar horari)

Punts de venda física
BENZINERIA BP - (SALT)


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

LA REVOLUCIÓ DEL FLAMENC URBÀ
La trajectòria musical de Nyno Vargas és una aposta constant per defensar un estil personal davant els clixés de cada un dels gèneres que ha anat incorporant a la seva música.
Per això, ja en els seus inicis al 2007, va haver de reivindicar la naturalitat d’allò que per a molts era una barreja estranya: un gitano fent rap. Aquestes ganes de vèncer limitacions musicals han acompanyat a Vargas durant uns anys en què ha anat nodrint la seva música de rap, ritmes llatins, reggaeton, flamenc i pop fins a aconseguir un estil únic i identificable que l’han convertit en un dels artistes més seguits a Youtube.

El nou disc titulat “Dicen de ” és un pas més en una trajectòria ferma que apunta projecció internacional, un disc que per a Nyno significa un retrobament amb els seus seguidors. És una obra generosa, de so urbà amb toc flamenc, compost per setze cançons que no defrauden a ningú. Entre aquestes destaca “Dónde Estás“, una col·laboració amb Justin Quiles que va arribar des de Miami, on Nyno va aportar la seva essència, tant en la lletra com en el toc flamenc, donant com a resultat un luxós hit en què tots dos artistes donen el millor de si mateixos. També inclou el seu èxit “Que te perdone Dios” on la popularitat és indiscutible després d’haver aconseguit més de 4 milions de visites a YouTube en una setmana.