DV 31 GENER | 21:30 H

NIT MALLORQUINA CABOT + OR + SALVATGE COR

OBERTURA PORTES 21:00 H
ANTICIPADA 10 €
TAQUILLA 15 €


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

CABOT

Josep Cabot, Pablo Alegría, Miquel Cabot i Joan Planas formen aquest grup de folk-pop-rock en català de Mallorca. El 2018 van ser finalistes de la 18 edició del concurs Sona9 de la popular revista Enderrock. Fet que els va dur a actuar dins la programació del BAM festes de la Mercè de Barcelona, enregistrar un tema als estudis Bucbonera, i aparèixer a diferents reportatges dels mitjans de comunicació catalans. El seu pas pel popular concurs va donar ales i motivació al grup del Pla de na Tesa per seguir treballant amb el seu repertori a l’estudi i enregistrar el seu debut discogràfic Llengües.

 

SALVATGE COR

Grup musical fundat a mitjan 2013 pel poeta i compositor Llorenç Romera Pericàs (guitarra, veu), completen l’actual formació Gabriel Abrines a la guitarra, Pere Font al baix, Sara Mingolla al teclat i Jaume Salom a la bateria. Amb una cama a la poesia impresa i l’altra a l’experimentació sònica, l’ideari i les cançons de SALVATGE COR cerquen el seu què en l’exploració de temes com la identitat, l’alteritat i la intertextualitat entre les diferents arts. El mes de setembre de 2019 es va publicar el seu nou treball, *bruixes…* (Discmedi), un manifest sonor que defensa i articula la filosofia de la formació, resumida en un vers propi: * * tancat dins la norma, no canvies de forma * *. Tota una declaració d’intencions a la recerca de noves vies de creativitat, idiomes i geografies.