DS 22 GENER | 19:00 H

NEU! RUFUS T. FIREFLY

+FERRAN PALAU +CHAQUETA DE CHÁNDAL +b1n0 +GÁLDRICK +IRIS DECO
Obertura portes: 18:30 H
Anticipada: 20 €
Taquilla: 25 €

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

A partir d’ara tots els concerts i sessions de música de La Mirona seran a peu dret i sense distàncies a l’interior de la sala. Per accedir al recinte caldrà mostrar el certificat Covid que trobareu a l’APP de la Meva Salut. Aquest certificat mostra la vostra situació vacunal. Si no teniu la pauta completa aquest certificat també mostra si heu fet una prova PCR o test d’antígens dins el temini i format que es requereix. A l’accés d’entrada es verificarà el vostre passaport: llum verda es permet l’entrada; llum vermella no podreu entrar. Caldrà portar la mascareta tota l’estona excepte en el moment de beure.

  • Podeu descarregar el vostre certificat des de l’aplicació de La Meva Salut i verificar-lo a verificacovid.gencat.cat
  • Si feu un test d’antígens o PCR aquest ha d’estar validat i aparèixer dins la vostra APP de La Meva Salut.
  • Podeu fer els vostres tests d’antígens o PCR al llistat de centres homologats: https://bit.ly/30rWozF
  • Cal portar el DNI original en el moment d’accedir al recinte. No es podrà entrar amb cap duplicat.

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

RUFUS T. FIREFLY
Presentació a Girona del seu nou àlbum El largo mañana
És tot un privilegi anunciar el concert de Rufus T. Firefly dins la programació del NEU! 21/22. Rufus T. Firefly és sense dubte una de les bandes més destacades de l’escena estatal actual, amb directes d’aquells que no s’obliden.
La banda liderada per Víctor Cabezuelo i Julia Martín-Maestro és ja considerada de culte dins el panorama independent del nostre país. La seva energia y el seu so profundament sofisticat defuig d’allò evident y construeix en cada directe un ambient de màgia i rock en el camí cap a una psicodèlia pulcra i altament addictiva.
En la seva primera actuació a les comarques gironines, Rufus T. Firefly aterrarà a La Mirona per presentar El largo mañana, el seu sisè àlbum d’estudi, continuació de l’aclamat Loto (2018). En aquest nou disc, que es publicarà el 26 de novembre, el soul i el R&B melòdic de principis dels 70 han estat molt presents en tot el procés de composició.

FERRAN PALAU
Torna al NEU! amb el seu darrer àlbum Parc.
Ferran Palau escriu i descriu la seva història com un paisatge que gira a ritme tranquil, assossegat, però implacable. Igual d’implacable que la seva música. L’easyloving i les cançons d’amor tornen encara més sinceres a Parc, el seu darrer disc. En aquesta ocasió, és un amor seduï tpel minimalisme i els sintetitzadors que ens guien, a pas lent, a través de l’imaginari de Ferran Palau. Un imaginari que rendeix homenatge al cinema slasher dels 80.
Ferran Palau actuarà al NEU! acompanyat per la seva gran banda titular: Joan Pons, Dani Comes i Jordi Matas.

CHAQUETA DE CHÁNDAL
Estrena del nou disc a Catalunya.
Chaqueta de Chándal arriben al NEU! per oferir el primer concert amb el nou i esperat disc al mercat, que es publicarà el 14 de gener de 2022.

De Chaqueta de Chándal es diu que són un encreuament ortopèdic entre Neu! (el grup), La Polla Records y Los Brincos i també que és una música ideal per escoltar tallant cebes o fent spinning. Sigui com sigui, al NEU! tenim clar que havien de formar part del nostre cartell com a fenomen revelació de l’escena nacional que són.

La banda tenia una prometedora gira nacional pels principals festivals que es va veure interrompuda per la pandèmia, i sabem que ara sí ha arribat l’hora i no podem evitar celebrar que tot comenci al NEU!.

b1n0

Presenten el seu nou EP “bi”

b1n0 tornen al NEU! desprès de la seva memorable actuació a l’Auditori de Girona en la darrera edició del festival. Aquesta vegada, però, ho faran dins la programació de la nit més emblemàtica del festival, a la Sala La Mirona, on presentaran el seu nou disc bi, i ara mateix podem dir alt i clar que en aquesta ocasió ho viurem ballant.

Malcus Codolà i Emili Bosch, ànimes de b1n0, han anat dibuixant el seu camí fins a generar un so plenament genuí, que els ha convertit en unes icones del nou pop electrònic espanyol. El seu projecte és experimentació electrònica amb vocació integradora, oberta a altres estils, eines i veus. Amb sintetitzadors i samplers combinant-se amb objectes quotidians.

GÁLDRICK

Estrena en directe de l’àlbum debut “Luz de fondo”.

Luz de fondo és l’àlbum debut de Galdric de la Torre Ávalos “Gáldrick”, músic i Doctor en Literatura Hispànica. Produït per Enric Teruel i Xebi SF, completen el projecte, al baix, Miquel Sospedra (Mazoni, Núria Graham, Refree, Amaia), i Aleix Bou (Amaia, Mazoni, Núria Graham), a la bateria. Es tracta d’un àlbum conceptual d’11 cançons, caracteritzat per unes lletres fortament evocadores, on la pèrdua i la necessitat de trobar en un mateix una forma d’esperança, simbolitzat per la «luz de fondo», centra el contingut de l’àlbum.
La proposta de Gáldrick, que parteix d’una arrel folk tradicional, s’orienta musicalmenta la recerca de noves sonoritats d’estètica pop, noise i de minimalisme electrònic gràcies als arranjaments d’Enric Teruel. Aquesta és la primera vegada que es podrà sentir el repertori en directe de la primera referència musical del NEU! com a segell discogràfic.

IRIS DECO
Presentació del disc debut “Golden”a Girona.
Iris Deco és una d’aquelles autores que aconsegueix fer-te sentir esgarrifances que et recorren tot el cos i et travessa les emocions més amagades quan l’escoltes cantar per primera vegada. Remou amb fermesa. Impacta. Sedueix.

Golden és el seu disc debut en què Iris Deco llueix en totes les direccions, fent gala d’un estil propi que es mou de forma extremadament elegant entre el soul i el R&B. Un debut amb moltes influències musicals i que al mateix temps està marcat per la veu inconfusible i genuïna d’Iris Deco.