DV 21 GENER | 21:00 H

LAS NINYAS DEL CORRO

+ DOBLE & HUG SOUND + BASEMENT BAND + VINNIE KAIROS AMB MAD PHI I L’HOME ESTÀTIC
Obertura portes: 20:30 H
Anticipada: 12 €
Taquilla: 16 €

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

A partir d’ara tots els concerts i sessions de música de La Mirona seran a peu dret i sense distàncies a l’interior de la sala. Per accedir al recinte caldrà mostrar el certificat Covid que trobareu a l’APP de la Meva Salut. Aquest certificat mostra la vostra situació vacunal. Si no teniu la pauta completa aquest certificat també mostra si heu fet una prova PCR o test d’antígens dins el temini i format que es requereix. A l’accés d’entrada es verificarà el vostre passaport: llum verda es permet l’entrada; llum vermella no podreu entrar. Caldrà portar la mascareta tota l’estona excepte en el moment de beure.

  • Podeu descarregar el vostre certificat des de l’aplicació de La Meva Salut i verificar-lo a verificacovid.gencat.cat
  • Si feu un test d’antígens o PCR aquest ha d’estar validat i aparèixer dins la vostra APP de La Meva Salut.
  • Podeu fer els vostres tests d’antígens o PCR al llistat de centres homologats: https://bit.ly/30rWozF
  • Cal portar el DNI original en el moment d’accedir al recinte. No es podrà entrar amb cap duplicat.

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

LAS NINYAS DEL CORRO
Presentació a Girona del seu disc debut. (novembre 2021)
Originaries dels barris de Bon Pastor i Sant Adrià del Besòs (Barcelona), Felinna Vallejo (1999) i Laüra Bonsai (1996) formen el prometedor duet de hip-hop nacional Las Ninyas del Corro.
En el seu primer EP, SKIT2020, publicat el mes d’abril passat, van posat sobre la taula els sons i valors del rap clàssic. Es caracteritzen per les seves lletres compromeses, d’aquelles que conviden a la reflexió, en les que tenen cabuda l’empoderament, la crítica i, per suposat, les seves vivències personals. Aquest novembre publicaran el seu primer llarga durada Onna Bugeisha, un homenatge a totes les ànimes de barri obrer, i el NEU! Festival acollirà l’estrena en viu a Girona.

DOBLE & HUG SOUND + BASEMENT BAND
Presenta amb la formació al complert el seu darrer treball Quizás
Doble, el raper de Girona amb més projecció internacional arriba al NEU! Amb Quizás el seu nou EP. Es presentarà en format XXL, amb la seva mà dreta Hug Sound i la banda al complert Basement Band.
Tot i que recentment s’ha fet més conegut per la seva col·laboració amb Oques Grasses a Lakilove, Doble fa anys que s’ha consolidat en l’escena urbana iberoamericana gràcies a grans cançons amb un flow característic que passa del pur hardcore al més suau dels R&B.

VINNIE KAIROS AMB MAD PHI I L’HOME ESTÀTIC
Actualment Vinnie Kairos és una peça clau a l’engranatge de la cultura hip hop a la ciutat de Girona. Des del 2015 està involucrat en diversos projectes com Beatjamers, Heal Hop o Rap de Girona, entre d’altres.
El 2022 arriba al NEU! amb els seus socis Mad Phi i l’Home Estàtic per portar al directe el seu quart àlbum d’estudi Sinera, un treball de recerca on l’artista reflexiona i experimenta sense límits ni tabús.
Sinera és un viatge pel món interior de Vinnie Kairos, una experiència basada en la sonoritat de la música popular catalana i la potència de ritmes crus i contundents i una mirada introspectiva que analitza a fons tots els punts de llum i ombra que conviuen dins l’imaginari de l’artista.