DS 25 desembre | 21.00 H

Cala Vento + Medusa Box

Neu! Festival no internacional de música i altres arts
Obertura portes: 20:30 H
Anticipada: 14 €
Taquilla: 18 €

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

A partir d’ara tots els concerts i sessions de música de La Mirona seran a peu dret i sense distàncies a l’interior de la sala. Per accedir al recinte caldrà mostrar el certificat Covid que trobareu a l’APP de la Meva Salut. Aquest certificat mostra la vostra situació vacunal. Si no teniu la pauta completa aquest certificat també mostra si heu fet una prova PCR o test d’antígens dins el temini i format que es requereix. A l’accés d’entrada es verificarà el vostre passaport: llum verda es permet l’entrada; llum vermella no podreu entrar. Caldrà portar la mascareta tota l’estona excepte en el moment de beure.

  • Podeu descarregar el vostre certificat des de l’aplicació de La Meva Salut i verificar-lo a verificacovid.gencat.cat
  • Si feu un test d’antígens o PCR aquest ha d’estar validat i aparèixer dins la vostra APP de La Meva Salut.
  • Podeu fer els vostres tests d’antígens o PCR al llistat de centres homologats: https://bit.ly/30rWozF
  • Cal portar el DNI original en el moment d’accedir al recinte. No es podrà entrar amb cap duplicat.

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

Cala Vento
Últim concert de la gira “Fin de ciclo”.
Cala Vento torna a casa, i sí, torna per Nadal. El NEU! Festival tindrà el privilegi d’acollir el darrer concert de la gira maratoniana de la formació empordanesa Fin de ciclo, en la que han estat presentant el seu darrer disc, Balanceo, arreu de l’Estat. I és que no podríem estar més orgullosos d’una banda que hem vist créixer, que hem admirat des dels seus inicis i que ja va formar part del nostre cartell el 2016.
Des de que van començar a compondre junts el 2014, en Joan i Aleix han publicat trenta vuit cançons en diferents formats. Fins a data d’avui la seva música s’ha caracteritzat per la immediatesa, la força y la intensitat emocional de qui viu apassionadament i es veu afectat pels dubtes d’una generació amb un futur complex. L’originalitat de la seva proposta els ha convertit en una de les bandes més respectades de l’escena estatal.

Medusa Box
Presenten el seu darrer àlbum “I Love astronomy”
I Love astronomy es el títol del nou àlbum de Medusa Box, un treball preciós i potent que parla d’entendre com el temps, la multiplicitat i l’existència humana s’entrellacen en una mateixa bombolla.
El nou disc contrasta amb els anteriors de la banda i arriba a una dimensió artística interdisciplinar, amb l’expansió de la profunditat i la potència de la seva música cap a un missatge clar en les lletres, en la posada en escena, y en tot l’art visual. Un pas endavant en la trajectòria d’una de les bandes amb més potencial i projecció de la nostra escena.