DS 25 GENER | 00.30 H (nit)

LA MONA 👋 BYE BYE EXÀMENS 👋 DJ SEND0


OBERTURA PORTES 00:30 H (nit del dissabte a diumenge)
ENTRADA ANTICIPADA  4 € / dues cerveses (abans de les 02.00 h). + 1€ descompte consumició. 
ENTRADA ANTICIPADA 8 € / dos combinats (abans de les 02.00 h). + 1€ descompte consumició. 

DESPRÉS DE LES 02.00H
ENTRADA ANTICIPADA 4 € una cervesa / 8 € un combinat + 1€ descompte consumició. 

Entrada Gratuïta per llista (Apunta’t)

Festa +18 anys


COMPRAR ENTRADES

🔥 Ja podem cremar els llibres perquè ja s’han acabat els exàmens! 🔥 Aquest dissabte 25 de gener torna la Mona amb la festa Bye Bye Exàmens i @djsend0 📚🐒💨 Hi haurà l’animació del professor Kinder i la professora Loli 👨‍🏫👩‍🏫 amb moltes ganes de repartir regals, consumicions i xarrups pels que passin la prova ✅ pels que no ❌ sorpresa!👺
.
⚠️ATENCIÓ⚠️
Si portes el carnet d’estudiant podràs accedir a entrar gratis (fins a les 02.00h)🎟 + Obsequi de L’Hòstia 🥃(Ratafia Hardcore).
.
➕ Dau de la sort 🎲
➕ Photocall de la veritat ✅❌
➕ Confetti Show 🎉
➕ Animació amb el professor Kinder i la professora Loli🕺💃

La Mona de la Mirona és la festa sense prejudicis a base de hits atemporals i l’energia de cremar la nit! La Mona és carnaval, pachangueo, diversió i xefla. “Yo quiero bailar toda la noche” i la sorpresa com a ingredients del Carpe Diem. La teva pista de ball i la segona casa que et farà conectar amb el ritme i la bogeria del beat.

DJ SEND0

DJ SEND0

Tropical & Catalan Bass.
Dj send0 comença a l’any 2011 de manera professional desprès de portar temps punxant a festes privades i d’amics. Sempre punxant estils des de la millor rumba catalana, remesclada amb reggae, ska, calypso, salsa, ritmes balkanics, i també ritmes electrònics com el drum and bass, i dubstep entre altres.