DV 25 MARÇ | 22.30 H

MIKEL ERENTXUN

Obertura portes: 22:00 H
Preu llançament 20 €
Anticipada: 25 €
0

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

A partir d’ara tots els concerts i sessions de música de La Mirona seran a peu dret i sense distàncies a l’interior de la sala. Per accedir al recinte caldrà mostrar el certificat Covid que trobareu a l’APP de la Meva Salut. Aquest certificat mostra la vostra situació vacunal. Si no teniu la pauta completa aquest certificat també mostra si heu fet una prova PCR o test d’antígens dins el temini i format que es requereix. A l’accés d’entrada es verificarà el vostre passaport: llum verda es permet l’entrada; llum vermella no podreu entrar. Caldrà portar la mascareta tota l’estona excepte en el moment de beure.

  • Podeu descarregar el vostre certificat des de l’aplicació de La Meva Salut i verificar-lo a verificacovid.gencat.cat
  • Si feu un test d’antígens o PCR aquest ha d’estar validat i aparèixer dins la vostra APP de La Meva Salut.
  • Podeu fer els vostres tests d’antígens o PCR al llistat de centres homologats: https://bit.ly/30rWozF
  • Cal portar el DNI original en el moment d’accedir al recinte. No es podrà entrar amb cap duplicat.

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

El vol de Mikel Erentxun 35 anys després…

Mikel Erentxun torna a la carretera amb la seva banda al complet i en elèctric, per a donar una nova vida a una selecció de cançons, que inclou aquest especial projecte… “Amigos de Guardia”.
Mítiques cançons i triat repertori, com a gran protagonista: “Intacto”, ”Veneno”, “A un minuto”, “Mañana”, “Esos ojos negros”, “Se libre se mía” “Entre salitre y sudor”…
Coincidint amb aquest projecte, a més continuen els reconeixements a la seva carrera; Mikel acaba de rebre un merecidísimo Premi Ondas 2021 a la seva trajectòria.