DV 07 gener | 22.30 H

Manel Fuentes and The Spring’s Team

Obertura portes: 22:00 H
Preu llançament 18 €
Anticipada: 20 €
Taquilla: 25 €

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

A partir d’ara tots els concerts i sessions de música de La Mirona seran a peu dret i sense distàncies a l’interior de la sala. Per accedir al recinte caldrà mostrar el certificat Covid que trobareu a l’APP de la Meva Salut. Aquest certificat mostra la vostra situació vacunal. Si no teniu la pauta completa aquest certificat també mostra si heu fet una prova PCR o test d’antígens dins el temini i format que es requereix. A l’accés d’entrada es verificarà el vostre passaport: llum verda es permet l’entrada; llum vermella no podreu entrar. Caldrà portar la mascareta tota l’estona excepte en el moment de beure.

  • Podeu descarregar el vostre certificat des de l’aplicació de La Meva Salut i verificar-lo a verificacovid.gencat.cat
  • Si feu un test d’antígens o PCR aquest ha d’estar validat i aparèixer dins la vostra APP de La Meva Salut.
  • Podeu fer els vostres tests d’antígens o PCR al llistat de centres homologats: https://bit.ly/30rWozF
  • Cal portar el DNI original en el moment d’accedir al recinte. No es podrà entrar amb cap duplicat.

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

MANEL FUENTES, el carismàtic presentador segueix de gira permanent amb el seu sentit homenatge a un dels cantants de referència del panorama internacional, BRUCE SPRINGSTEEN.
Després de més d’una dècada en actiu amb la seva banda SPRING’S TEAM, es manté en plena forma oferint un xou enèrgic i emotiu, tractant de captar de la millor manera l’essència dels concerts del propi BOSS de New Jersey.
Acompanyat per una banda de 8 músics professionals, Manel Fuentes fa un llarg recorregut de pels principals èxits del mític cantant nord-americà, incloent els temes indispensables para tot amant de BRUCE SPRINGSTEEN.
Un xou espectacular de la mà d’una dels principals estels de l’entreteniment del nostre país.