DS 18 desembre | 21.30 H

MAFALDA

Obertura portes: 21:00 H
PREU SORTIDA 20è aniversari a 12€ (50 entrades)
Anticipada: 15 €
Taquilla: 18 €

Presentació nou disc.

Imprevisibles en el so, coherents en el missatge, radicals per analitzar els problemes, elles són MAFALDA. Creadors del seu propi gènere i encunyant un so cada vegada més propi. La banda valenciana explota tot elseu potencial en cada escenari amb el seu espectacle de llums i so.

Neixen el 2010 i no triguen a treure el seu primer disc Música Basura(2012). Dos anys després llancen Nos deben una vida(2014) on trobem una de les seues cançons més influents ‘En guerra’. La Última Vez Que Te Escucho(2016) els posiciona a tot l’estat espanyol i porta a la banda als millors i més importants festivals de l’estat. El seu últim treball Palabras Forman Caos (2018) et proposa un repte i obliga a viatjar al centre del teu univers per descobrir les paraules que formen el teu caos i el concepte que les defineix.

Ja entrat el 2018 ens sorprenen amb Las Que Faltaban (2018), un documental sobre les vivències i experiències de les dones que vertebren el panorama musical.

Amb Palabras Forman Caos(2018) fan un salt qualitatiu i toquen a les sales de major capacitat en tot el país, fent sold out en algunes i ficant-se en els cartells de tots els grans festivals.

Celebrant els seus deu anys de trajectòria van iniciar una gira internacional, fent el salt a tocar a ciutats Europees i Llatinoamericanes. Totes aquestes vivències i records van quedar immortalitzades sota el títol A 10 minutos a les seues dues noves cançons; ‘La Duda’ i ‘LaPlaza’. MAFALDA afronta aquest 2021 centrant-se en el disc nou que, amb molt d’amor, ja està a la cuina. La seua música, avui més que mai és necessària i urgent.

ATENCIÓ!

El concert és assegut i cadascú té una localitat assignada amb distància entre grups de compra. Les localitats s’assignaran per ordre de compra.

Si voleu estar en grup durant el concert (fins a un màxim de 10 persones), és imprescindible que feu la compra de les entrades de tot el grup de manera conjunta en una mateixa operació.

Si feu la compra de les entrades per separat, no serà possible que estigueu junts.

En el moment d’entrar a l’espectacle se us indicarà el vostre emplaçament.

Es recomana la compra anticipada online. En qualsevol cas, el pagament a taquilla haurà de ser amb targeta.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

 • L’esdeveniment es celebrarà mantenint les distàncies de seguretat requerides en la fase que ens trobem en el moment de la realització.
 • És obligatori assistir amb mascareta.
 • Per tal d’evitar possibles aglomeracions a l’entrada del recinte l’obertura de portes es realitzarà com a mínim mtija hora abans de l’inici. Recomanem assistir amb el temps suficient.
 • L’esdeveniment és amb seient. L’organització assignarà una cadira a cada espectador.
 • En cas que vulgueu seure amb altres persones és imprescindible que compreu totes les entrades juntes en una sola operació.
 • Així mateix, la sortida del públic, al final dels concerts, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.
 • Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom.
 • Al comprar l’entrada l’espectador es compromet a complir les normatives i protocols establerts.
 • L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que aquestes normatives no siguin complides per l’espectador.
 • Recomanem rentar-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu en el mateix recinte.
 • Recomanem fer els pagaments amb targeta.