DS 18 desembre | 22.30 H

MAFALDA

Obertura portes: 22:00 H
PREU SORTIDA 20è aniversari a 12€ (50 entrades)
Anticipada: 15 €
Taquilla: 18 €

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

A partir d’ara tots els concerts i sessions de música de La Mirona seran a peu dret i sense distàncies a l’interior de la sala. Per accedir al recinte caldrà mostrar el certificat Covid que trobareu a l’APP de la Meva Salut. Aquest certificat mostra la vostra situació vacunal. Si no teniu la pauta completa aquest certificat també mostra si heu fet una prova PCR o test d’antígens dins el temini i format que es requereix. A l’accés d’entrada es verificarà el vostre passaport: llum verda es permet l’entrada; llum vermella no podreu entrar. Caldrà portar la mascareta tota l’estona excepte en el moment de beure.

  • Podeu descarregar el vostre certificat des de l’aplicació de La Meva Salut i verificar-lo a verificacovid.gencat.cat
  • Si feu un test d’antígens o PCR aquest ha d’estar validat i aparèixer dins la vostra APP de La Meva Salut.
  • Podeu fer els vostres tests d’antígens o PCR al llistat de centres homologats: https://bit.ly/30rWozF
  • Cal portar el DNI original en el moment d’accedir al recinte. No es podrà entrar amb cap duplicat.

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

Presentació nou disc.

Imprevisibles en el so, coherents en el missatge, radicals per analitzar els problemes, elles són MAFALDA. Creadors del seu propi gènere i encunyant un so cada vegada més propi. La banda valenciana explota tot elseu potencial en cada escenari amb el seu espectacle de llums i so.

Neixen el 2010 i no triguen a treure el seu primer disc Música Basura(2012). Dos anys després llancen Nos deben una vida(2014) on trobem una de les seues cançons més influents ‘En guerra’. La Última Vez Que Te Escucho(2016) els posiciona a tot l’estat espanyol i porta a la banda als millors i més importants festivals de l’estat. El seu últim treball Palabras Forman Caos (2018) et proposa un repte i obliga a viatjar al centre del teu univers per descobrir les paraules que formen el teu caos i el concepte que les defineix.

Ja entrat el 2018 ens sorprenen amb Las Que Faltaban (2018), un documental sobre les vivències i experiències de les dones que vertebren el panorama musical.

Amb Palabras Forman Caos(2018) fan un salt qualitatiu i toquen a les sales de major capacitat en tot el país, fent sold out en algunes i ficant-se en els cartells de tots els grans festivals.

Celebrant els seus deu anys de trajectòria van iniciar una gira internacional, fent el salt a tocar a ciutats Europees i Llatinoamericanes. Totes aquestes vivències i records van quedar immortalitzades sota el títol A 10 minutos a les seues dues noves cançons; ‘La Duda’ i ‘LaPlaza’. MAFALDA afronta aquest 2021 centrant-se en el disc nou que, amb molt d’amor, ja està a la cuina. La seua música, avui més que mai és necessària i urgent.