DS 15 FEBRER | 22:00 H

ÍTACA CARNAVAL - CONCERT

ANTICIPADA 12 €
TAQUILLA 15 €


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

ITACA, CULTURA i ACCIÓ i La Mirona han sumat sinergies per oferir una proposta musical i festiva durant la celebració del Carnaval. Per primer cop, el festival i la sala de concerts programen conjuntament una nit de carnestoltes que vol convertir-se en una proposta cultural de referència durant aquesta popular celebració.
La nit musical i festiva tindrà lloc el pròxim 15 de febrer, a la sala La Mirona, i inclourà les actuacions de Mafalda i d’Ebri Knight i es clourà amb la tradicional festa de carnaval de la sala concerts de referència de l’àrea urbana de Girona. Seran més de vuit hores de festa, des de les deu de la nit i fins a les sis de la matinada. El preu de l’entrada anticipada és només de 12 € (més despeses de gestió), i de 15 € a taquilla. Aquest preu inclou l’assistència als dos concerts i dona dret a accedir a la festa posterior en el mateix recinte.