DS 30 NOVEMBRE | 22.00 H

Lola Índigo


OBERTURA PORTES 21:00 H
ANTICIPADA 25 €
ANTICIPADA PREU LLANÇAMENT 20 € EXHAURIDES
M&G 60 € EXHAURIDES (Entrada preferent a les 21h + Conèixer a Lola Índigo).

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

Des de ben petita MIMI va estar a sobre d’un escenari. De sang andalusa va començar ballant flamenc i més tard es va professionalitzar en danses urbanes. L’empenta a la seva carrera va començar al programa de televisió “Fama, a bailar!” als divuit anys. Darrere aquesta oportunitat, se’n va anar a viure a China, Los Ángeles, Tailandia… Formant-se amb els coreògrafs de Jennifer López, Nicki Minaj, Beyonce… i va ballar juntament amb grans artistes com Chris Brown, Miguel Bosé i Fyahbwoy, entre d’altres.

Durant la seva etapa a la China va desenvolupar el seu talent com a cantant i en tornar a l’estat espanyol va començar a treballar en un cabaret com a vocalista i ballarina. En aquell mateix estiu va ser seleccionada per Operación Triunfo.

Convertida en una de les artistes més prometedores de la seva generació, ha decidit formar Lola Índigo. El seu alter ego musical, on la dansa és tan important com la veu. Una cosa totalment impensable a l’estat espanyol. Lola índigo neix com un projecte diferent, actual i transgressor en el qual les dones prenen el control.