DV 08 ABRIL | 22.30 H

LEÓN BENAVENTE

Festival Strenes
Obertura portes: 22:00 H
Anticipada: 25 €

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

A partir d’ara tots els concerts i sessions de música de La Mirona seran a peu dret i sense distàncies a l’interior de la sala. Per accedir al recinte caldrà mostrar el certificat Covid que trobareu a l’APP de la Meva Salut. Aquest certificat mostra la vostra situació vacunal. Si no teniu la pauta completa aquest certificat també mostra si heu fet una prova PCR o test d’antígens dins el temini i format que es requereix. A l’accés d’entrada es verificarà el vostre passaport: llum verda es permet l’entrada; llum vermella no podreu entrar. Caldrà portar la mascareta tota l’estona excepte en el moment de beure.

  • Podeu descarregar el vostre certificat des de l’aplicació de La Meva Salut i verificar-lo a verificacovid.gencat.cat
  • Si feu un test d’antígens o PCR aquest ha d’estar validat i aparèixer dins la vostra APP de La Meva Salut.
  • Podeu fer els vostres tests d’antígens o PCR al llistat de centres homologats: https://bit.ly/30rWozF
  • Cal portar el DNI original en el moment d’accedir al recinte. No es podrà entrar amb cap duplicat.

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

Presentació Nou disc.  Concert dins el Festival Strenes

León Benavente neix el 2012 de la unió d’alguns dels músics més reputats i veterans del panorama nacional; Abraham Boba (veu i teclats), Eduardo Baos (baix i sintetitzadors), Luis Rodríguez (guitarra) i César Verdú (bateria). Amb el seu primer disc homònim, León Benavente (Marxophone, 2013), van necessitar molt poc temps per a col·locar-se en els cartells dels principals festivals i abarrotar les sales del nostre país, a més de creuar l’Atlàntic.

L’abril del 2016 va sortir el seu segon disc, 2, treball amb el qual els “leones” van girar durant un any per tot el país, a més de tocar en vàries ocasions a Llatinoamèrica, i amb el que es van consolidar com la banda amb un dels millors directes del país. El mateix va passar amb Vamos a volvernos locos, disc amb el qual van entrar en el número 1 d’iTunes el dia del seu llançament, sent aquella mateixa setmana el segon disc més venut del país. El mateix mes de la publicació d’aquest nou treball van començar una intensa gira que els va portar a omplir les sales i amb la que també van viatjar a Mèxic i a Portugal.

Ara anuncien que el seu quart disc, Era, que es publicarà el pròxim 21 de gener i ja coneixem el seu primer avançament, Líbrame del mal, tema que dóna algunes pistes de com seran els nous ritmes de l’esperat nou àlbum del grup.