DG 5 DESEMBRE | 22:30 H

LAURA WEST

Kusuri i Las Westies
Obertura portes: 22:00 H
Anticipada: 4 €
Taquilla: 6 €

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

A partir d’ara tots els concerts i sessions de música de La Mirona seran a peu dret i sense distàncies a l’interior de la sala. Per accedir al recinte caldrà mostrar el certificat Covid que trobareu a l’APP de la Meva Salut. Aquest certificat mostra la vostra situació vacunal. Si no teniu la pauta completa aquest certificat també mostra si heu fet una prova PCR o test d’antígens dins el temini i format que es requereix. A l’accés d’entrada es verificarà el vostre passaport: llum verda es permet l’entrada; llum vermella no podreu entrar. Caldrà portar la mascareta tota l’estona excepte en el moment de beure.

  • Podeu descarregar el vostre certificat des de l’aplicació de La Meva Salut i verificar-lo a verificacovid.gencat.cat
  • Si feu un test d’antígens o PCR aquest ha d’estar validat i aparèixer dins la vostra APP de La Meva Salut.
  • Podeu fer els vostres tests d’antígens o PCR al llistat de centres homologats: https://bit.ly/30rWozF
  • Cal portar el DNI original en el moment d’accedir al recinte. No es podrà entrar amb cap duplicat.

FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

La Laura West porta l’escena de la música urbana a Girona a un altre nivell de la mà amb Kusuri i amb les seves 4 ballarines, la Mireia, la Sara, la Carla i l’Ona, ens inviten a viatjar al seu univers. En un espectacle d’una hora aproximadament, anirem passant per les diverses vessants de la música urbana com per exemple trobarem cançons amb ritmes de reggaeton, trap, bachata i fins i tot barrejats amb la música electrónica i d’aquesta manera, crear una fusió i un espai molt únic.