DS 13 MARÇ | 18H i 21 H

LÁGRIMAS DE SANGRE

OBERTURA PORTES 20:30 H
ANTICIPADA 15 € + regal 1 cd als 100 primers compradors

ATENCIÓ!

El concert és assegut i cadascú té una localitat assignada amb distància entre grups de compra. Les localitats s’assignaran per ordre de compra.

Si voleu estar en grup durant el concert (fins a un màxim de 4 persones), és imprescindible que feu la compra de les entrades de tot el grup de manera conjunta en una mateixa operació.

Si feu la compra de les entrades per separat, no serà possible que estigueu junts.

En el moment d’entrar a l’espectacle se us indicarà el vostre emplaçament.

Es recomana la compra anticipada online. En qualsevol cas, el pagament a taquilla haurà de ser amb targeta.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

Doble Sessio!

Concert dins el Black Music Festival!

Lágrimas de Sangre és una banda de rap combatiu que beu d’estils més enllà del Hip-Hop, com el Rock i el Reggae. LDS entra al circuit professional amb el seu primer disc “Si uno no se rinde”, (New Beats/ Kasba, 2015), un disc de Rap combatiu i contestari forjat de la crudeza i la distorsió de les guitarres elèctriques.

LDS reivindica el “JAIAK BAI, BORROKA ERE BAI” o lo que es el mateix: “FIESTA SI, LLUITA TAMBÉ”.  Una barreja de cançons festives amb cançons reivindicatives amb lletres ben afilades.  Amb 3 discos editats i una mitja de 80 concerts per año per tota la península, Lágrimas de Sangre s’ha convertit amb un dels grups més sol.lcitats en el circuit de festivale  festes majors.

En el seu últim disc, “Vértigo” (Guspira Records 2019), LDS recupera un so més urbà reivindicant-see com una banda de Rap.  “Vértigo” ja acumula 20 milions de reproduccions a  Spotify en gairebé 2 anys amb una gira plagada de sold outs que va arrancar amb un espectacular concert de presentació a Barcelona al St. Jordi Club.

La irrupció de la COVID19 al2020 no els va deixar amb els braços creuats i van aprofitar el confinament per preparar albums en solitari. Still ill ens va presentar “Allò que mai no mor” (Guspira Records 2020) i Microbio “Oficio y Terapia” (Guspira Records 2020).  Ara es preparen per tornar a la carretera amb un show nou que inclourà clàssics de la seva carrera, aixi com alguness de les noves cançons d’aquests discos en solitari.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

-L’esdeveniment es celebrarà mantenint les distàncies de seguretat requerides en la fase que ens trobem en el moment de la realització.

-És obligatori assistir amb mascareta.

-Per tal d’evitar possibles aglomeracions a l’entrada del recinte l’obertura de portes es realitzarà mitja hora abans de l’inici. Recomanem assistir amb el temps suficient.

-L’esdeveniment és amb seient. L’organització assignarà una cadira a cada espectador.

-En cas que vulgueu seure amb altres persones és imprescindible que compreu totes les entrades juntes en una sola operació.

– Així mateix, la sortida del públic, al final dels concerts, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.

– Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom.

-Al comprar l’entrada l’espectador es compromet a complir les normatives i protocols establerts.

-L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que aquestes normatives no siguin complides per l’espectador.

-Recomanem rentar-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu en el mateix recinte.

-Recomanem fer els pagaments amb targeta.