22 abril | 22:30

LÁGRIMAS DE SANGRE +SENYOR OCA

Festival Strenes
Obertura portes: 22:00 H
Anticipada: 14 €
Taquilla: 18 €

Lágrimas de Sangre

Lágrimas de Sangre és una banda de rap combatiu que beu d’estils més enllà del Hip-Hop, com el Rock i el Reggae. LDS entra al circuit professional amb el seu primer disc “Si uno no se rinde”, (New Beats/ Kasba, 2015), un disc de Rap combatiu i contestari forjat de la crudeza i la distorsió de les guitarres elèctriques.

LDS reivindica el “JAIAK BAI, BORROKA ERE BAI” o lo que es el mateix: “FIESTA SI, LLUITA TAMBÉ”. Una barreja de cançons festives amb cançons reivindicatives amb lletres ben afilades. Amb 3 discos editats i una mitja de 80 concerts per año per tota la península, Lágrimas de Sangre s’ha convertit amb un dels grups més sol.lcitats en el circuit de festivals festes majors.

En el seu últim disc, “Vértigo” (Guspira Records 2019), LDS recupera un so més urbà reivindicant-se com una banda de Rap. “Vértigo” ja acumula 20 milions de reproduccions a Spotify en gairebé 2 anys amb una gira plagada de sold outs que va arrancar amb un espectacular concert de presentació a Barcelona al St. Jordi Club.

La irrupció de la COVID19 no els va deixar amb els braços creuats i van aprofitar el confinament per preparar albums en solitari. Still ill ens va presentar “Allò que mai no mor” (Guspira Records 2020) i Microbio “Oficio y Terapia” (Guspira Records 2020). Durant el 2021 van realitzar 30 concerts a diferents teatres, auditoris i festivals per tota la península.

Al 2022 Lágrimas de Sangre editara el seu quart disc de la mà de Guspira Records del quan ben aviat en tindreu noticies.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

A partir d’ara tots els concerts i sessions de música de La Mirona seran a peu dret i sense distàncies a l’interior de la sala. Per accedir al recinte caldrà mostrar el certificat Covid que trobareu a l’APP de la Meva Salut. Aquest certificat mostra la vostra situació vacunal. Si no teniu la pauta completa aquest certificat també mostra si heu fet una prova PCR o test d’antígens dins el temini i format que es requereix. A l’accés d’entrada es verificarà el vostre passaport: llum verda es permet l’entrada; llum vermella no podreu entrar. Caldrà portar la mascareta tota l’estona excepte en el moment de beure.

  • Podeu descarregar el vostre certificat des de l’aplicació de La Meva Salut i verificar-lo a verificacovid.gencat.cat
  • Si feu un test d’antígens o PCR aquest ha d’estar validat i aparèixer dins la vostra APP de La Meva Salut.
  • Podeu fer els vostres tests d’antígens o PCR al llistat de centres homologats: https://bit.ly/30rWozF
  • Cal portar el DNI original en el moment d’accedir al recinte. No es podrà entrar amb cap duplicat.