DV 14 MAIG | 22 H

EL BOMBA

OBERTURA PORTES 21:30 H
ANTICIPADA 15 €

ATENCIÓ!

El concert és assegut i cadascú té una localitat assignada amb distància entre grups de compra. Les localitats s’assignaran per ordre de compra.

Si voleu estar en grup durant el concert (fins a un màxim de 6 persones), és imprescindible que feu la compra de les entrades de tot el grup de manera conjunta en una mateixa operació.

Si feu la compra de les entrades per separat, no serà possible que estigueu junts.

En el moment d’entrar a l’espectacle se us indicarà el vostre emplaçament.

Es recomana la compra anticipada online. En qualsevol cas, el pagament a taquilla haurà de ser amb targeta.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

Rafael Ruíz Rodríguez, El Bomba, ha enamorat a milers de persones amb la seva veu durant els darrers mesos després de seu pas pel popular talent show “La Voz”.

Nascut a Sevilla, on va començar a cantar semiprofesionalment amb només 13 anys, Rafael té un talent innat que ha traspasat no només Andalusia, sinò també les fronteres de l’Estat amb el recolçament incondicional d’Alejandro Sanz, el seu coach dins del concurs i amb qui ha aconseguit les semifinals del mateix.  La confiança que l’artista va depositar en ell ha estat reforçada pel públic, convertint-la en el concursant amb més seguidors en R.S. i reproduccions.

Darrera el seu pas pel programa, i perseguint el sommi d’aconseguir viure de la música, El Bomba ha començat la seva primera gran gira nacional, “Tesoros prestados”. Amb ella arribarà el pròxim 30 de gener al Teatro La Rambleta, (Valencia) per compartir, a través d’un preciós recorregut musical, les seves pròpies interpretacions de temes manllevats de qui considera els seus grans referent: Alejandro Sanz, Pancho Céspedes, Parrita, Morente, Antonio Orozco, Chiquetete o Rubén Blades. Sens dubte, serà un concert en el que hi haurà molt de “duende”, i molt de sentiment.