DS 29 MAIG | 19.00 H

KUTXI ROMERO + RAZKIN

OBERTURA PORTES 18:30 H
ANTICIPADA 20 €

 

ATENCIÓ!
Si voleu estar en grup durant el concert (fins a un màxim de 4 persones), és imprescindible que feu la compra de les entrades de tot el grup de manera conjunta en una mateixa operació!
Si feu la compra de les entrades per separat, no serà possible que estigueu junts.
Es recomana la compra anticipada online. En qualsevol cas, el pagament a taquilla haurà de ser amb targeta.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

Kutxi Romero (cantant de Marea) com sol dir ell mateix, de professió bandoler, artista amb una gran personalitat que sempre s’ha distingit per la seva inquietud compositiva, tant en la faceta musical, como literària, del que ja té 4 llibres editats.

Després d’una de las gires més exitoses de la música espanyola, batent records d’assistència de públic a Espanya amb Marea al 2019, torna als concerts més propers, s’embarca en una petita gira de concerts acústics per teatre, en la que anirà acompanyat dels seus dos fidels músics a les guitarres, Pete i Juanito.

Razkin ha fet un parèntesis a la seva carrera amb La Fuga, per donar llibertat a la seva composició fora d’una banda de rock. Al febrer va editar el seu primer disc del que ha obtingut molt bones crítiques.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

-L’esdeveniment es celebrarà mantenint les distàncies de seguretat requerides en la fase que ens trobem en el moment de la realització.

-És obligatori assistir amb mascareta.

-Per tal d’evitar possibles aglomeracions a l’entrada del recinte l’obertura de portes es realitzarà una hora abans de l’inici. Recomanem assistir amb el temps suficient.

-L’esdeveniment és amb seient. L’organització assignarà una cadira a cada espectador.

-En cas que vulgueu seure amb altres persones és imprescindible que compreu totes les entrades juntes en una sola operació.

– Així mateix, la sortida del públic, al final dels concerts, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.

– Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom.

-Al comprar l’entrada l’espectador es compromet a complir les normatives i protocols establerts.

-L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que aquestes normatives no siguin complides per l’espectador.

-Recomanem rentar-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu en el mateix recinte.

-Recomanem fer els pagaments amb targeta.