DV 2 OCTUBRE | 21:00 H

KUMBARA

OBERTURA PORTES 20:30 H
ANTICIPADA 8 €
TAQUILLA 10 €

ATENCIÓ!
Si voleu estar en grup durant el concert (fins a un màxim de 10 persones), és imprescindible que feu la compra de les entrades de tot el grup de manera conjunta en una mateixa operació!
Si feu la compra de les entrades per separat, no serà possible que estigueu junts.
Es recomana la compra anticipada online. En qualsevol cas, el pagament a taquilla haurà de ser amb targeta.

Després del concert la nit continua amb les Sessions a la Mirona!

Servei de Foodtruck amb Pocavergonya abans, durant o després del concert.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

Kumbara és aquell punt on es troben els ritmes caribenys i afrollatins amb l’electrònica més explosiva; un combinat d’excel·lents proporcions de sabor, compromís, reivindicacions socials, alegria i celebració de la vida.

El seu primer treball discogràfic, Semilla, que veurà la llum aquesta primavera, és una reafirmació de tot el que Kumbara ve donant als escenaris l’últim any (Fira Mediterrània de Manresa, Barraques de Girona, La Mirona…): La sinergia entre la vitalitat de la música orgànica i la potència de la música electrònica, donada per la trencadora formació de la banda, integrada per dues veus cantants, dos percussionistes i un Dj. Tot això, passat per les mans i l’estudi del productor Marc Martín, guanyador al 2018 del premi a Millor productor per la revista Enderrock. SEMILLA són 10 cançons que ens porten del DnB al Reggae, sempre bevent de la música llatina i l’essència mediterrània.

El directe de Kumbara és explosiu i preparat per fer ballar a tothom, i alhora per quedar-se bocabadada amb l’energia les cantants, els ritmes frenètics de les percussionistes i la convicció del Dj, que juntes formen aquest gran concert per a gaudir amb el cor, els cinc sentits i tots els porus de la pell.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

-L’esdeveniment es celebrarà mantenint les distàncies de seguretat requerides en la fase que ens trobem en el moment de la realització.

-És obligatori assistir amb mascareta. Aquesta es podrà treure un cop els assistent estiguin al seu seient.

-Per tal d’evitar possibles aglomeracions a l’entrada del recinte l’obertura de portes es realitzarà una hora abans de l’inici. Recomanem assistir amb el temps suficient.

-L’esdeveniment és amb seient. L’organització assignarà una cadira a cada espectador.

-En cas que vulgueu seure amb altres persones és imprescindible que compreu totes les entrades juntes en una sola operació.

– Així mateix, la sortida del públic, al final dels concerts, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.

– Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom.

-Al comprar l’entrada l’espectador es compromet a complir les normatives i protocols establerts.

-L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que aquestes normatives no siguin complides per l’espectador.

-Recomanem rentar-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu en el mateix recinte.

-Recomanem fer els pagaments amb targeta.