DV 21 AGOST | 21:30 H

KETEKALLES AMB PEDRO PASTOR

OBERTURA PORTES 21:00 H
ANTICIPADA 12 €
TAQUILLA 15 €

ATENCIÓ!

Si voleu estar en grup durant el concert (fins a un màxim de 10 persones), és imprescindible que feu la compra de les entrades de tot el grup de manera conjunta en una mateixa operació!

Si feu la compra de les entrades per separat, no serà possible que estigueu junts.

Es recomana la compra anticipada online. En qualsevol cas, el pagament a taquilla haurà de ser amb targeta.

Després del concert la nit continua amb les Sessions de l’Estiu a la Mirona!


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

KETEKALLES

Ketekalles (Nadia, Cami, La Tole i Sombra Alor) és un grup feminista no mixta que neix el 2016 amb la necessitat de visibilitzar el discurs de la dona i reivindicar la presència de músiques als escenaris. Des de la fusió (rumba, funk, hip-hop, soul…), les seves cançons són un viatge introspectiu que uneix en el mateix camí temes personals i polítics, amb idees llibertàries, feministes i una bona harmonia. Dues veus, una guitarra, un caixó i un baix són les seves armes per donar veu i visibilitat a les silenciades.

Remendar el caos” és el nom del nou disc de Ketekalles i és, a més, tot una declaració d’intencions que es desplega al llarg de les dotze cançons que componen l’àlbum. Perquè n’hi ha molts casos; està a tot arreu i es manifesta de formes molt diverses i, amb aquest disc, Ketekalles posa sobre la taula unes quantes eines per a això; per apedaçar el caos.

Els desordres personals no són més que els de totes: a vegades soles, de vegades juntes. I només sabent que darrere del caos d’una estan, en realitat, les preocupacions, les alegries, les lluites i, en definitiva, la vida de totes, podrem fer alguna cosa al respecte. Podrem dir adéu, com diuen les Ketekalles a “Despedida“, sabent que val més deixar enrere si això ens porta una mica “d’harmonia i llibertat” i també permís per tornar a deixar passar el que està sempre, més o menys a prop: l’Amor. Un que és -com el caos- col·lectiu; que surt de les entranyes d’una, sense condicions, per a totes les que ho necessiten.

Aquest disc és una celebració de la quotidianitat, una reivindicació de la senzillesa i una denúncia de les violències que interrompen i enlletgeixen tot això, com a mostra amb esquinçament i realitat el tema Hierro: “Cuerpos torturaos / el daño ya está hecho/ sin marca sin morao / nuestra fuerza han desgastao.” Per sort, en aquesta quotidianitat hi ha dones com Manuela, a la qual Ketekalles canta juntament amb les Maruja Limón. Manuela no és una sola dona, sinó que són totes aquelles que han donat un cop de peu a la vida que se’ls imposa per viure la seva, la que elles trien, lluny, a ritme de rumba i sense mirar enrere. Dones que lluiten, tot i la por, i que han conquistat una petita parcel·la de llibertat, aquesta de la qual també parla el tema Cabaret: “Sueña con la luna llena/ ella es autora y genia/ libre como el agua/ se levanta si tropieza, mi niña vuela.”

 

PEDRO PASTOR

Compositor des dels 13, guitarrista i cantant, Pedro porta gairebé 10 anys llaurant el lloc de què ara gaudeix amb la cançó hispanoparlant.

És un exemple d’autogestió, amb un EP, un disc en directe i dos LP ‘s, tots ells autoeditats, Pedro Pastor amb la seva guitarra i la veu, al costat de Suso Sudón o amb la seva banda ‘Los locos descalzos. Ha omplert sales, teatres i festivals de tota Espanya i Amèrica llatina. L’avala una intensa trajectòria amb més de 400 concerts en un total de 17 països diferents.

“Vulnerables”, el tercer disc de Pedro Pastor és el seu disc més eclèctic. En ell conviuen la cúmbia amb el funk, el rap amb la champeta, la música africana amb el folklore llatinoamericà, sense perdre l’essència de la cançó d’autor.

Comandat pel productor burgalès Diego Galaz (fetén fetén), Pedro Pastor i “Los locos descalzos” han gravat a “Gárate studios” aquest disc en directe i sense claqueta, un mètode en perill d’extinció en els temps que corren, el que el converteix en un àlbum autèntic i viu, ple de tempos que respiren, de sons que es palpen.

Les lletres ens regalen dubtes, ens bufen ferides, ens sembren preguntes. Ja són marca de la casa, cançons amb un missatge senzill i profund, directe i poètic, tendre i combatiu. Un llenguatge íntim, reflexiu, propi.

Aquest nou disc, a més, compta amb col·laboracions de la talla de Lola Membrillo (perotá chin‐ ), el caribefunk, fetén fetén o Suso Sudón.

 

 

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

-L’esdeveniment es celebrarà mantenint les distàncies de seguretat requerides en la fase que ens trobem en el moment de la realització.

-És obligatori assistir amb mascareta. Aquesta es podrà treure un cop els assistent estiguin al seu seient.

-Per tal d’evitar possibles aglomeracions a l’entrada del recinte l’obertura de portes es realitzarà una hora abans de l’inici. Recomanem assistir amb el temps suficient.

-L’esdeveniment és amb seient. L’organització assignarà una cadira a cada espectador.

-En cas que vulgueu seure amb altres persones és imprescindible que compreu totes les entrades juntes en una sola operació.

– Així mateix, la sortida del públic, al final dels concerts, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.

– Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom.

-Al comprar l’entrada l’espectador es compromet a complir les normatives i protocols establerts.

-L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que aquestes normatives no siguin complides per l’espectador.

-Recomanem rentar-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu en el mateix recinte.

-Recomanem fer els pagaments amb targeta.