20 maig | 22:30

KETEKALLES

Obertura portes: 22:00 H
Anticipada: 12 €
Taquilla: 15 €
Ketekalles és un grup de dones fortes nascut el 2016. Sense expectatives ni una gran activitat a les xarxes socials, van començar a fer cançons que les identifiqués i concerts en espais socials, i només amb això van aconseguir ompliri i mantenir el seu públic en directe.
El seu discurs és diferent a qualsevol altre, transgressores, sinceres, intel·ligents, donen eines per a sostenir-se emocionalment en el sistema i proposen unes altres formes de construir-se com humanitat.

Fusionen tots els estils urbans sense por, rumba, funk, hip hop, soul, rock, pop, fins i tot trap, és impossible no identificar-les quan les escoltes. Cada component del grup té riqueses tècniques i artístiques més enllà del seu instrument i això les permetrà ampliar al màxim el seu espectacle, adaptant-se a tot tipus de format i condició.

El projecte crowdfunding va permetre-les realitzar el seu primer àlbum “Remendar el Caos”, presentat el febrer de 2020, i que ha tingut una gran acollida.


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

INFORMACIÓ IMPORTANT 

Es recomana l’ús de mascareta quan hi hagi elevades aglomeracions de persones i sobretot que s’utilitzi en cas que tingueu algun símptoma compatible amb els de la COVID. Gràcies!