DS 21 DESEMBRE | 22.00 H

ITACA BAND

Aniversari de la Mirona! Fem 18 anys!

OBERTURA PORTES 21:30 H
ANTICIPADA 10 €

Punts de venda física
BENZINERIA BP - (SALT), MUSICAL EIXIMENIS - (GIRONA)


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

Vas néixer el 2001 com La Mirona? Volem celebrar la majoria d’edat junts! Compra la teva entrada pel 21 de desembre i et convidem a conèixer el grup Itaca! I fer-te la foto oficial dels 18 anys! Limitat als 100 primers que escriviu a info@lamirona.cat. Fem 18 anys com tu!

Aquest 2019 Itaca Band presenta el disc “La lengua de los pájaros” i nova gira. La seva clara i incontestable consolidació com un dels grans de l’escena mestissa barcelonina, nacional, estatal i internacional on han actuat a països com Italia, França, Portugal, Alemanya, Japó, Índia o Nepal, entre altres, converteix aquest nou llançament com un dels més esperats de l’any. Itaca Band és una explosió de bona música, d’himnes i ritmes contundents que els fan connectar amb el públic des de la primera nota a cada concert i que els converteix en sinònim d’entrades exhaurides. Els seus concerts es converteixen en un complet karaoke, però més enllà de la seva proposta festiva, en les seves lletres Itaca Band és també reivindicació, transformació social i un ampli espectre emocional i existencial. El 2019 és el seu any, no te’ls perdis.