DV 6 MARÇ | 22:00 H

HANNAH WILLIAMS & THE AFFIRMATIONS + AIALA

OBERTURA PORTES 21:30 H
ANTICIPADA 14 €
TAQUILLA 20 €


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADESBLACK MUSIC FESTIVAL

CONCERT DINS EL BLACK MUSIC FESTIVAL

HANNAH WILLIAMS & THE AFFIRMATIONS

A Hannah Williams se l’ha comparat en diferents ocasions amb Amy Winehouse i Adele, i la veritat és que hi ha motius. Perquè, al marge de posseir una veu que és foc pur, Williams és nervi i energia sense control, una suma que la converteix en una de les veus soul femenines més apreciades del moment. La seva veu neix molt a dins per passar, sense dificultat, del silenci als aguts més intensos. És per això que hagi estat alabada per, entre d’altres, referents com Sharon Jones, Charles Bradley, The Dap-Kings y Fun Lovin’ Criminals o ni més ni menys que Jay-Z, qui va samplejar el seu tema “Late Nights & Heartbreak” al tema que dóna nom al seu disc “4:44”.

Tot i que sabem que Hannah Williams és un autèntic huracà al damunt de l’escenari, els seus shows creixen encara més gràcies a la increïble formació que l’acompanya, els també britànics The Affirmations, un grup de sis músics i dues coristes. Dirigint-los, el teclista James Graham, co-compositor de la major part del repertori d’aquesta gran artista que, ho tenim clar, posarà cap per avall el Black Music Festival. Junts vindran a presentar el seu nou treball, “50 Foot Woman”, publicat pel segell italià Record Kicks i produït per Shawn Lee (Lana Del Rey, Alicia Keys, etcètera). Onze cançons de soul rock tradicional i funk amb aroma psicodèlic que farà les delícies del públic, que també podrà gaudir de hits com “Work It Out” o la ja citada “Late Nights & Heartbreak”.

 

AIALA

La joventut no té per què afegir sempre un plus als projectes musicals. Però sí que ho fa, indiscutiblement, quan aquesta joventut va fortament lligada a una maduresa artística precoç i sòlida. I aquest és el cas del duet que conformen Jara Aiala i el seu escuder Isaïes Albert. Junts encapçalen aquest projecte musical amb missatge feminista, on conflueixen diversos estils musicals relacionats amb la black music. Emparats per l’excel·lent producció d’un clàssic de l’escena dub catalana i exmembre de La Kinky Beat, Chalart58, han donat forma a “Nothing Less Than Art” (New Beats, 19), un disc de debut que marca les claus d’una aventura musical a la qual no resulta gens complicat veure-li un fantàstic futur al davant. Al llarg del minutatge del disc es combinen gèneres com el soul, el reggae, el rock, el blues i fins i tot el trap, aliant-se entre ells quan els ve de gust i mantenint un esperit orgànic en tot moment que ret tribut a aquelles músiques amb les quals han crescut.

Després de sorprendre amb el seu directe al Mercat de Música Viva de Vic 2019 i a la presentació barcelonesa de l’àlbum dins del Cruïlla de Tardor, Jara i Isaïes desplegaran la màgia d’Aiala al Black Music Festival.