DS 28 MARÇ | 22:30 H

GIPSY KINGS

OBERTURA PORTES 21:30 H
ANTICIPADA 20 €
TAQUILLA 25 €

Punts de venda física
BENZINERIA BP - (SALT)


FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (01) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats de pare/mare o tutor legal.
FULL AUTORITZACIÓ MENORS DE 16 ANYS (02) Autorització per a menors de 16 anys acompanyats d’un major d’edat que no és el pare/mare o tutor legal.

COMPRAR ENTRADES

Viu l’experiència del so Gipsy Kings. Els màxims exponents de la rumba flamenca al món, liderats per André Reyes i amb la col·laboració especial de Chico Castillo i Mario Reyes. Tres grans de la música gitana units en un sol show amb tot el repertori Gipsy Kings interpretat per un total de 9 músics en escena. Han venut més de 60 milions de discos amb la seva música de rumba flamenca influenciada pel pop. Moltes cançons dels Gipsy Kings encaixen en balls socials i discoteques de tot el món. La seva música ha estat descrita com a única on “el flamenc espanyol, la rapsòdia romaní i la salsa funk s’uneixen”. Els seus primers senzills “Djobi Djoba“, “Bamboleo” i “Baila Baila” van ser populars a Tot el món. El seu àlbum Gipsy Kings va tenir èxits en diversos països d’Europa, especialment a França, Itàlia, Anglaterra i Espanya per després sonar a tots els continents del planeta. El 1989, Gipsy Kings va obtenir un reconeixement als Estats Units amb el qual va estar quaranta setmanes en les llistes d’èxits, cosa que molt pocs àlbums en espanyol havien aconseguit. Altres àlbums són Estrelles, MosaiqueLove & Liberte i Este mundo. La seva adaptació de la cançó “Hotel California” va ser part de la banda sonora original de la pel·lícula El gran Lebowski, així com la seva adaptació de la versió espanyola de “You’ve Got A Friend in Me” per a la banda sonora original de la pel·lícula Toy Story 3 (2010). André Reyes, va rebre el premi de la societat de compositors de França “SACEM 2012″ només per esmentar un d’ells, ja que al llarg dels seus 35 anys des dels inicis dels Gipsy Kings han estat multipremiatsGipsy Kings es fan presents ara amb aquest gran espectacle al “tour Gipsy Units 2020″.

___

Vive la experiencia del sonido Gipsy Kings. Los máximos exponentes de la rumba flamenca en el mundo, liderados por André Reyes y con la colaboración especial de Chico Castillo y Mario Reyes. Tres grandes de la música gitana unidos en un solo show con todo el repertorio Gipsy Kings interpretado por un total de 9 músicos en escena. Han vendido más de 60 millones de discos con su música de rumba flamenca influenciada por el pop. Muchas canciones de los Gipsy Kings encajan en bailes sociales y discotecas en todo el mundo. Su música ha sido descrita como única en donde “el flamenco español, la rapsodia romaní y la salsa funk se unen”. Sus primeros sencillos “Djobi Djoba”,”Bamboleo” y “Baila Baila” fueron populares en Todo el mundo. Su álbum Gipsy Kings tuvo éxitos en varios países de Europa, especialmente en Francia, Italia, Inglaterra y España para luego sonar en todos los continentes del planeta. En 1989, Gipsy Kings obtuvo un reconocimiento en Estados Unidos por el cual estuvo cuarenta semanas en las listas de éxitos, algo que muy pocos álbumes en español habían logrado. Otros álbumes son Estrellas, Mosaique, Love & Liberte y Este mundo. Su adaptación de la canción “Hotel California” fue parte de la banda sonora original de la película El gran Lebowski, así como su adaptación de la versión española de “You’ve Got A Friend in Me” para la banda sonora original de la película Toy Story 3 (2010). André Reyes , recibió el premio de la sociedad de compositores de Francia “SACEM 2012” solo por mencionar uno de ellos ya que a lo largo de sus 35 años desde los inicios de los Gipsy Kings han sido multipremiados. Gipsy Kings se hacen presente ahora con este gran espectáculo en el “tour Gipsy Unidos 2020”